lauantai 15. kesäkuuta 2013

Mustikka-valkosuklaa-keksijäätelö



Kyllä!

2,5dl kermaa
½prk (n.200g) kondensoitua maitoa (ei kinuskiksi keitettyä)
1prk mustikkapilttiä
6-7kpl Marie keksiä
n.50g valkosuklaata rouhittuna

Vaahdota kerma. Lisää maito, piltti, keksimuru ja suklaa. Pakasta n.6h. Jäätelöä ei tarvitse sekoittaa pakastuksen aikana eikä sitä tarvitse laittaa jäätelökoneeseen. Tällä reseptillä tulee noin litra. Ohjeen voi tietty tuplata, jos haluaa käyttää koko purkin maitoa. Tai sitten voi tehdä myös toisenlaista jäätelöä.


Ostin Coloresta ihania vintage jäätelökuppeja ja pieniä cocktail sateenvarjoja. Aivan huippua!
Käytin puolet kondensoidusta maidosta suklaajäätelöön, jonka resepti löytyy täältä

Tämä jäätelö sai inspiraation aikoinaan Valiolla myydystä Madeleine jäätelöstä. Se on todella hyvää. Harmi kun ei ole enää markkinoilla.



3 kommenttia:

  1. nams!! vitsi oot ahkera leipomaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos =D Näin äitiyslomalla on aikaa ;)

    VastaaPoista
  3. Ooh, tätähän pitäisi kokeilla - todella herkullisen kuuloinen ja silti helppo resepti :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3