sunnuntai 25. elokuuta 2013

RippikakkuTämä kävisi kyllä hyvin nuoren neidon synttärikakuksikin, mutta tällainen oli toiveena tämän viikonlopun rippikakuksi. Täytetoiveena oli banaania ja mansikkaa. Tein kakkupohjaksi 20cm banaanikakun. Tuo on minusta kiva pohja, koska se maistuu melko voimakkaasti banaanille. Näin täytteeseen ei tarvitse enää survoa banaania. Riippuu tietty mistä tykkää. Täytteenä on mansikkarahka. Kostutukseen käytin mansikkamehua.


Rusetin ohje löytyy täältä.


Kakku on kuorrutettu vaalean ruskeaksi värjätyllä karkkimassalla. Päälle suihkutin vielä kultasprayta. Massaa tarvitsi noin 500g. Leopardikuvio on maalattu pastaväreillä.


Onnea Janikalle! 

8 kommenttia:

 1. Tuo leopardikuvio on kyllä hieno! Ja varmasti sun vitriini on mahtavan näköinen! Odotan jo kuvia siitä, toivottavasti saat sen pian valmiiksi :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos =D Vitriini valmistuu hyvää vauhtia. ;)

  VastaaPoista
 3. mistä saa noita aineksia?
  esim. sokerimassaa ja tota sprayta yms.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia leivontarvikkeita saa nettikaupoista, kuten UllanUnelma, Confetti ym. Oulussa myös Kärkkäinen myy mm. massoja, värejä, muotteja ym.

   Poista
 4. Oi, ihana kakku! Täytyy jo alkaa suunnittelemaan omaa rippikakkua, miljoonatsiljoona ihanaa ideaa erilaisista blogeista. Toi leopardikuosi on kyllä ehkä toteutettava, jos ei omaan rippikakkuun niin johonkin muuhun kakkuun, on se niin ihana ♥ !

  VastaaPoista
 5. Kiitos! =) Pidän itsekin tuosta kuosista. Vähän erikoinen tosiaan rippikakkuun, mutta päivänsankarihan päättää. x) Tuo kuvio sopisi tosi ihanasti esim. synttärikakkuunkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3