torstai 17. lokakuuta 2013

Nalle Puh kakkuTämä kakku meni ylläri ylläri 2-vuotta täyttävän Sophia tyttösen syntymäpäiville. Pohjina on suklaakakkupohjat, jotka on paistettu 20x20cm neliövuoassa ja 18cm halkaisijaltaan olevassa ympyrävuoassa. Tein 6 munan taikinan ja jaon sen noihin vuokiin. Täytteenä on vadelmarahka ja suklaamousse.

 
Kakku on kuorrutettu pääasiassa karkkimassalla. Tarkemmin kakun kuorruttamisesta massalla voi lukea täältä. Linkin takaa löytyy myös vinkkejä kerroskakun kokoamiseen. Koristeet on myös muovattu karkkimassasta. Oli tosi kiva päästä taiteilemaan Nalle Puh koristeita ensimmäistä kertaa.


Alempi kakku on tavallaan lahjapaketti. Nauhoihin painelin kuviota kuviokaulimella. Ylemmän kakun on tarkoitus sitten muistuttaa hieman hunajapurkkia.


Nasu ja Ihaa. ^-^

Onnea Sophialle!

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo nasu ja ihaa. Olisi kiva saada jonkinlaiset tarkemmat ohjeet nasun ja ihaan tekemiseen, jos sinulla aikaa ja mielenkiintoa riittäisi. Ovat niin söpöjä. =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. =) Minäpä saatan hyvinkin tehdä ohjeet noiden tekemiseen, sillä minulla on toinenkin nalle puh kakku suunnitelmissa ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3