maanantai 21. lokakuuta 2013

Noidankattila cake pops / Cauldron cake popsHalloween lähestyy taas ja pääsee tekemään kaikkia hauskoja leivonnaisia. Cake popseja on näppärä koristella eri teemoilla. Itsellä on yleensä aina jonkin verran cake pops palloja pakkasessa.

Cake popsien dippaamisesta kannattaa lukaista täältä

Näiden kakkutikkareiden koristelemiseen tarvitaan mustia, punaisia ja vihreitä candy meltsejä. Meltsien sekaan kannattaa lisätä hieman ruokaöljyä.


Dippaa kakkupallero mustaan candy melts sulaan. Nosta leivinpaperille ylösalaisin jähmettymään.
Nämä pallerot eivät ole ihan täysin pyöreitä, sillä kakkumassa meinasi murentua käsiin. Tuorejuustoa/kreemiä olisi saanut lisätä pikkaisen enemmän.


Sulata punaiset candy meltsit mikrossa. Laita ne sitten pieneen minigrip pussiin, leikkaa nurkkaan pieni reikä ja pursota popsin alle "liekkejä". Popseista tulee vielä hienompia, jos punaisen värin päälle pursotetaan vielä keltaisilla tai oransseilla candy meltseillä pieniä liekkejä.


Pursota vihreillä candy meltseillä padan päälle sekalaista kuviota. Päälle voisi ripotella myös vihreitä minikarkkeja tai nonparelleja. Meltseillä voisi pursottaa myös pieniä vihreitä palleroita leivinpaperille ja ripotella niitä sitten padan päälle.


Nämä ovat kyllä tosi hauskoja!


Kähähähäää

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3