tiistai 3. joulukuuta 2013

Luukku 3: JoulusisustustaTässä vähän joulusisustusta. Pidän kovasti amerikkalaisesta joulusisustuksesta, jossa koko talo on koristeltu köynnöksin ja bling bling -koristein. Mutta sen tavaramäärän varastoiminen joulun jälkeen ja koristelu ja purku on sen verran haastava homma, että tyydyn minulle tyypilliseen minimalistiseen tyyliin.
 
Tuo ylläolevassa kuvassa oleva joulukranssi on äitini käsialaa. Jokainen pallo on töpötetty erikseen ja kiinnitetty pahville. Pidän tuosta tosi paljon! Ja arvostan kädentöitä suuresti.


Meidän keinutuoli on osoittautunut korvaamattomaksi meidän poitsujen hoidossa. Nuorempi istui tuossa sylissäni puolet vauva-ajasta. Keinu on niin vaaleaa kangasta, että siinä on oltava jokin viltti päällä, ettei housut värjää kangasta. Löysin tuommoisen ihanan retroviltin, josta minulla tulee myös joulu mieleen. Sopii tuohon tosi hyvin. Ja tuo joulutyyny oli kerrassaan hurmaava. Samaisesta kankaasta olisi ollut ihana jouluverhokin, mutta se oli meidän ikkunaan liian kapea. 


Vasemmanpuolisessa tuolissa ei sinänsä mitään spesiaalia ole, se kuuluu meidän olohuoneensisustukseen noin. Mutta Desigual-fanina piti laittaa kuva tuosta ihanasta tyynystäni, joka sopii tuoliimme kuin nenä päähän. Oikeanpuolimmaisessa kuvassa on työhuoneemme sohva, johon ostin tuommoisen hauskan tonttutyynyn tuomaan veikeyttä työhuoneeseen. Vanhin poikamme kuitenkin nappasi sen itselleen unityynyksi.


 Kynttilöitä minulla on joka paikassa jouluisin. Ja tykkään polttaa niitä myös takassa.
 

Tämä hauska koriste oli pakko ostaa, jotta saan adventtikynttilät laitettua samaan paikkaan.


 Kanerva menestyy ulkona talveella aika kylmässäkin. Ja lyhtyjä meillä on piha täynnä.


Luonto osaa koristella itse itsensä. On ihana katsoa, kun pihoille ilmestyy jouluvaloja puihin ja talon seinille, mutta pelkkä lumihuntukin riittää kyllä koristeeksi. Tuohon näkyyn ei kyllä kyllästy. Varsinkin kun aurinko vielä paistaa. Ja ensilumi on lapsista niiiin ihana


Perinteiset kyntteliköt ovat ihania! Itse sain niitä ängettyä meille kaksi kappaletta. Keittiön pöydälle tekisi mieli tunkea kaikkea mahdollista jouluisin. Tilasin pöydän päälle lasin, jotta pöytä on helppo pitää puhtaana ja liinan voi laittaa sinne alle. Joulusukka koristaa vitriiniäni, jossa on esillä feikkikakkuni.


Kynttilöitä keittiön ikkunoilla.


Tilasin jouluverhotkin, vaikka tavallisetkin olisivat passanneet jouluun ihan hyvin. Meidän ikkuna on sen verran leveä, että tuommoinen laskosverho jää vähän tyhmästi roikkumaan tuosta keskeltä.. Pitää ehkä hiukka tuunata vielä itse. Makkariinkin joulutyyny.

6 kommenttia:

 1. Kiva, vähän erilainen postaus. :)

  VastaaPoista
 2. Onpa teillä kaunista ja viihtyisää!

  VastaaPoista
 3. teilläpä on tilavan näköistä! minua ihastutti etenkin tuo takka, se on todella kiva ja uniikki!! ihania nuo "kolot"/syvennykset reunoissa <3

  VastaaPoista
 4. ihanan avara koti teillä. tuo takka erityisesti ihastutti, tykkään noista syvänteistä todella paljon! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3