maanantai 28. heinäkuuta 2014

MerirosvosynttäritVietimme esikoisemme 5v syntymäpäiviä parisen viikoa sitten, mutta yhdet ystävämme tulivat viiden lapsensa kanssa vähän myöhemmin kylään, joten ajattelin tuolloin vielä tehdä tämmöisen merirosvokattauksen. Tähän ei mennyt kauheasti aikaa tai energiaa ja syötävää oli sopivasti noin kymmenelle henkilölle. Poitsu oli ihan mielissään tästä teemasta. 


Ostin vähän merirosvoaiheisia kattaustarvikkeita, kuten pöytäliinan, lautaset, mukit ja tuommoisen hienon merirosvolaivamuffinssitelineen. Tuon voi laittaa ihan vain koristeeksi lastenhuoneeseenkin.
Laivassa oli kyydissä suolaisia muffinsseja, joita tein jokin aika sitten jo pakkaseen vieraita odottamaan. Makeana kakkuna on tuttu triplasuklaakakku. Koristeena on suklaakolikoita. Kiireisen kokin koristelu. ;) Mutta tuo on mielestäni kuitenkin tosi näyttävä.

Meinasin ensin taiteilla pienen aarrearkkukakun, mutta aika loppui kesken eikä pientä porukkaa varten olisi edes kannattanut alkaa niin paljon leipomaan.Mies osti hauskoja merirosvolippucocktailtikkuja ja mietin mitä ihmettä niillä tekisin, kunnes hokasin tökätä niihin cocktail-lihapullia, viinirypäleitä ja juustoa. Lapset kyllä tykkäsivät.


Mies osti myös hienoja merirosvoilmapalloja. Poitsu on suuri ilmapallofani.


Hieno Party Lite kynttelikköni on hyvin paljon rantatunnelmissa. Poikamme ei paljon makeasta välitä, mutta laitoin hänelle suolakalakeksejä, joita hän syö mielellään. Kulhostakin pilkistää merirosvolippu..


 Muffinssitelieessä on myös aarrearkku ja tykki.


Jake ja Mikä-mikä-maan merirosvot..


Arrrr!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3