keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Hääkakku (video)Tämä hääkakku on hyvin samantyylinen kuin tämä aiemmin tekemäni hääkakku. Morsian ihastui kakkuun ja koska heillä oli häissä pioneita ja neilikoita, niin kakku sopi heille täydellisesti.

 Pikeerikoristelun tein nyt kuitenkin vähän erillä tavalla, jottei tarvitse ihan identtistä kakkua tehdä kahdesti. Aiempaa hääkakkua tehdessäni kuvasin pienen videon YouTubeen, jossa näkyy vaiheita kokoamisesta. Tarkempi ohje kerroskakun kokoamisesta löytyy täältä.

Alin pohja on 30cm, keskimmäinen 24cm ja ylin 18cm. Kaikki pohjat ovat supersuklaisia kakkupohjia. Kakkupohjan valmistuksesta löytyy myös video YouTube kanavaltani.
Täytteenä on vadelmamoussea ja vadelmahilloa.
Kakku on kuorrutettu marenkikreemillä ja sokerimassalla.

Kakun pinta on koristeltu pikeerillä.
Kukkamassa pionin ohjevideo löytyy täältä ja neilikan täältä.


 
Kakku on tarkoitettu 90-100 hengelle.


Tässä myös pieni gluteeniton ja maidoton kakku.
Täytteenä on marenkreemiä, joka on maustettu luontaisella vadelma-aromilla. Lisäksi välistä löytyy vadelmahilloa. Marenkikreemistä saa maidottoman, kun käyttää maidotonta kasvimargariinia.


Erikoisruokavaliokakussa on päällä ns. brush embroidery kuvio, jonka tekemisestä voi lukea täältä.
Kuvion teosta löytyy myös video pikeerin ohjevideolta.


Kaveri nappasi kuvan koristeluvaiheesta.


Sydämelliset onnittelut V&J!

5 kommenttia:

 1. onnea. voitit blogissani pidetyn prima-mauste arvonnan. :) laittaisisitko osoitetietosi osoitteeseen juhlatar@gmail.com niin saan paketin sinulle postiin.

  VastaaPoista
 2. Kakku voitti leivontafoorumin kakkukisassa ykköspalkinnon. Kiitoksia raadille! :) http://kakkumonsterinkakut.blogspot.fi/2015/06/leivontafoorumin-palkinto.html

  VastaaPoista
 3. Tosi upea kakku! Ja myös tietysti tuo pienikin kun on samaa sarjaa :) saako udella kakkujen yhteishintaa kun meillä olisi juuri samaiselle ihmismäärälle samanlaisilla täytteillä tarkoituksena jostakin tilata häihin ja en osaa niitä mistään hakeakaan?

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) kakuille tulis yhteishintaa 170€

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3