sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Halloweenpusut
Tässä minun haamuarmeijani. Tai saattavat kai nämä olla muumioitakin. Tai limalöllöjä..
Nämä ovat nopeita valmistaa halloween bileisiin, joihin ei ehkä työn lomassa kerkeä älyttömästi mitään monimutkaista tehdä. Nämä voi tehdä myös monta päivää ennakkoon.
 
Näin Stockmannin hullujen päivien jälkeen monilla on varmasti laatikollinen brunbergin suukkoja ostettuna ja pienellä tuunauksella niistä saa nopeasti haamuja. Suukot tarvii vain kuorruttaa valkosuklaalla. Silmät ovat sokerikoristeita, joita voi ostaa leivontatarvikeliikkeistä.

  Suklaasuukot voi tehdä myös itse.

Kymmentä pusua varten meni 200g valkosuklaata. Ohensin suklaata vielä parilla ruokalusikallisella öljyä. Suklaa kannattaa olla temperoitua. Tällöin se ei sula käsiin syötäessä ja pysyy huoneenlämmössäkin hyvänä.
 

Minä tein niin, että dippasin pusut suklaaseen ja lusikalla levittelin suklaata ympäriinsä. Suklaan voi jättää aika epätasaisestikin, niin tulee vähän enemmän muumiomainen vaikutelma. Pusut voi asetella myös uuniritilän päälle ja nostella suklaata päälle, jolloin tulee hieman sieleämpi pinta.

Meidän 2 vuotiaan mielestä suklaa on "ukkaasaa".  Pusut pakata sellofaaniin ja antaa kaverilahjoiksi halloweenbileissä. Näistä tuli megasöpöjä ja menivät juhlissa hyvin kaupaksi.

6 kommenttia:

 1. Onpas hauskan näköisiä haamuja! :)

  VastaaPoista
 2. Söpöjä ja hauskoja yhtäaikaa, tosi kiva idea!

  VastaaPoista
 3. Voi nämä on ihaniaaaa! Meillä ei enää ole sen ikäistä väkeä , että olis halloween bileitä tiedossa, mutta taidanpa ihan mun ja ukon omaks iloks näitä väsätä. Saattaahan tuo teinikin yhden tai kaks syödä :)

  VastaaPoista
 4. Heh, huippua :D koskaan ei ole liian vanha juhliin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3