lauantai 23. tammikuuta 2016

Sinkki flunssanhoidossa


 
Sinkkiyhdisteitä löytyy paljon erilaisia ja kaikissa luontaistuotekauppojen tuotteissa on yleensä juuri sitä väärää sinkkiä. Nimittäin sinkkiasetaatti on tutkimusten mukaan tehokkain flunssan tappaja. Sinkkisitraatti on lähes hyödytön ja juuri sitä luontaistuotekauppojen tuotteet sisältävät. Sitraatti sitoo sinkkiä, jolloin sinkki ei pääse imeytymään elimistöön. Toiseksi paras yhdiste on sinkki-glukonaatti ja sinkkiglukonaatti-glysinaatti.

Ainut sinkkiasetaatti, jonka olen löytänyt, on apteekin sinkki suusuihke (kuvassa). Tuo suihke on kätevä, koska monella on varmasti hankala niellä suuria tabletteja. Viimeisimpien tutkimusten mukaan tuo lyhentää flunssan kestoa jopa 40%.

Olen testannut suihketta itseeni kolme kertaa ja jokaisella kerralla flunssa meni nopeaa ohi. Töhhyyttelen tätä nykyään kaikkiin perheenjäseniin.

Ja tiedoksi: keuhkoputkentulehdus ei ole vakavaa perusterveellä. Se on sama asia kuin yskä. Aina kun on yskä, niin keuhkoputki on ärtynyt. Se on lähes aina virustauti eikä tarvitse antibioottia! Mutta oireita lievittäviä lääkkeitä löytyy. Ja kaksi viikkoa kestänyt yskä ei ole pitkittynyt. Yli 8 viikkoa kestänyt yskä on pitkittynyt.

Keuhkokuume on yleensä bakteeriperäinen, jolloin se uhkaa henkeä. Tämä vaatii aggressiivisen hoitomuodon eli antibioottikuurin.

 Suihke maistuu voimakkaasti anikselle ja jälkimaku on lakritsimainen. Alkuun tämä oli pahaa, mutta makuun tottui pian. Haittavaikutuksia ei pitäisi olla.

Sinkkiä voi tilata myös netistä apteekkikauppa.com kautta.

Testaa myös tujakkaa flunssajuomaani.

3 kommenttia:

  1. No tällä hetkellä ei taida enää ehtiä apuun, kun joku pöpö jyllää parhaillaan, mutta ensi kerraksi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3