tiistai 15. maaliskuuta 2016

Minion pääsiäismunat (video) Nämä hauskat minion suklaamunat ovat keränneet paljon katsojia YouTubessa.
Katso videolta tarkemmat ohjeet näiden tekoon.

Sain viime kesänä Primalta suklaamunamuotteja ja lopultakin pääsin testaamaan niitä!
Chez Marius myy myös paljon ihania suklaatarvikkeita.

Näitä varten tarvitaan:

-sinisiä candy melts nappeja
-keltaisia candy melts nappeja
-mustaa sokerimassaa
-valkoista sokerimassaa
-harmaata sokerimassaa
-elintarviketussi
-karkkeja

Suklaamuniin voi käyttää myös aitoa suklaata, mutta tällöin suklaa täytyy temperoida. Temperoimaton suklaa menee rumaksi ja sulaa käsiin, kun sen on kerran sulattanut ja jähmettänyt. Suklaan temperoinnista voi lukea tarkemmin täältä.

Näitä suklaamunia varten voisi käyttää valkosuklaata, joka on värjätty öljypohjaisilla elintarvikeväreillä. Vesipohjaiset värit pilaavat suklaan.
 
Candy melts napit ovat siitä käteviä, että niitä ei tarvitse temperoida, sillä ne eivät sisällä kaakaovoita. Candy melts napeissa on se huono puoli, että ne eivät maistu aidolle suklaalle. Lähinnä vaniljalle.


Minion munien valmistuohje löytyy youtubesta. Näissä suklaamunissa on sisällä M&M karkkeja ja Minion confettirakeita. Videolla näytän myös kuvaa meidän leikkihuoneesta, jonka Minionit ovat vallanneet. Ostimme lastenhuoneeseen uuden kaapin tavaroille. Illalla vanhin poika tuumasi, että "En minä täällä voi nyt nukkua, täällä on liian siistiä!"


Tein samalla myös pienen Turtles munan. Tämä on tehty ihan samalla periaatteella kuin Kätyritkin. Tämä on oikeastaan helpompi tehdä. Suklaamunaan on käytetty vihreitä candy meltsejä sekä sinistä ja valkoista sokerimassaa.


Vanha uskollinen pääsiäispupu. Ja oikealla nuoremman pojan väkerrys. Poitsu on taiteillut Postimies Paten auton trumpetin päälle!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3