maanantai 31. lokakuuta 2016

Halloween cakepopsitVietimme kaveriporukalla Halloween iltamaa ja opetin tytöille miten tehdään cakepopseja. Teimme silmä cakepopseja ja tuommoisia löllösammakkohirviöitä. Olen tehnyt silmä cakepopseja aiemminkin ja niiden ohje löytyy täältä.


Latasin youtubeen pienen videon askartelusta. Lähes kaikki porukasta on lääkäreitä ja heistäkin puolet silmälääkäreitä, että jutut ovat sitten sen mukaiset.


 Nämä ovat vihreisiin candy meltseihin dipattuja vaahtokarkkeja.
Tuli tosi hyvänmakuisia. Ja ovat nopeita tehdä.


Testasimme näihin omena-kinuskin makuisia candy melts nappeja. Idean näihin sain Dr.Sugar blogista. Heillä oli myös kiva muumio keksitikkari koristeluidea, mutta meillä loppui aika ja suklaa.


 Nämä popsit on tehty suklaakakkupohjasta ja suklaamoussesta.
Lisää cakepopseista voi lukea täältä.


Tässä on sitten silmälääkäreiden diagnoosit vasemmalta oikealla:
uudissuoniviuhka, mydriaasi, glaukoomaleikattu silmä ja keratiitti.

Silmä popseihin käytimme valkoisia, sinisiä, mustia ja punaisia candy melts nappeja. Candy meltsit ovat feikkisuklaata. Ne eivät sisällä kaakaovoita vaan muita kasvirasvoja, jonka vuoksi niitä ei tarvitse temperoida. Candy melts nappeja löytyy leivontatarvikeliikkeistä.

Video suklaan oikeaoppisesta sulatuksesta löytyy täältä.
Vihreiden löllöjen silmät ovat valmiskoristeita.


 Aivoboolia. Tavalliseen booliin on isketty kokonainen kukkakaali. Toinen klassinen halloween boolin koristelutyyli on tiputtaa juomaan käden muotoinen jääpala. Jättijääpalan voi tehdä esim. kertakäyttöiseen muovihanskaan.


Kaverini taidonnäyte. Kurpitsan kaivertaminen on loppupeleissä melko helppoa.
Tällä kurpitsalla mahtaa olla Basedowin tauti..


Minun Jack O'Lantern vasemmalla.0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3