Veriset silmät ja emoji kakka kuppikakut (video)



Halloweeniksi on kiva leipoa kaikkea hauskaa! Mikäli kauhu ei oikein kolahda, voi tehdä jotain vähän söpömpääkin. Sain Ullanunelma leivontatarvikeliikkeestä testattavaksi erilaisia hauskoja Halloween tarvikkeita. Niistä syntyi sekä ällöjä että vähemmän ällöjä kuppikakkuja. Veriset silmät ja kakka.. Päättäkää itse kumpi on ällömpi.

Suklaamuffinit

40g huoneenlämpöistä voita
1,5dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
1tl leivinjauhetta
½dl kaakaojauhetta
1tl vaniljasokeria
1,6dl sokeria
1,2dl maitoa
1 muna

170 astetta, 20-25min.



Suklaakreemi

250g huoneenlämpöistä voita
4dl tomusokeria
200g tummaa suklaata

Pursottamiseen käytin n.1cm halkaisijaltaan olevaan pyörötyllaa. Tylla ei ole pakollinen, pelkkä pursotinpussikin toimii ihan hyvin. Pursotuksiin sopii hyvin myös sokerikreemi, tuorejuustokreemi tai marenkikreemi.
 

Verisiin silmiin tarvitaan lisäksi punaista koristelugeeliä, sokeriluita sekä silmämuna karkkeja.
Kakkaa varten tarvitaan sokerisilmiä sekä valkoista sokerimassaa. Valkoisella kuorrutteella syntyy esim. haamukuppikakkuja. Emoji poop kakkua on toivottu minulta aika paljon YouTubessa ja ajattelin, että se sopisi Halloweeniin hyvin. Katso myös nämä Emoji mokkapalat!


Katso myös hauskat etikettitarrat, muffiniteline sekä pahvimukit.
Kattaukseen ja koristeluun sopii loistavasti mm. musta pöytäliina, juhlaviiri sekä hämähäkin verkko.

 Katso lisää halloween kattausideoita parin vuoden takaisista halloweenjuhlistamme.  
Lisää Halloween tuotteita täällä.


Olen joskus kuullut sanottavan, että "tie miehen sydämeen käy vatsan kautta". Tämähän ei ollenkaan pidä paikkansa. Nopein tie miehen sydämeen on neljännen ja viidennen kylkiluun välistä keskisolislinjasta vasemmalle. Varma osuma.
 


Itse en juurikaan mistään pelottavasta pidä, mutta yllättävän moni Halloween juttu on hauska. Luin jo 7-vuotiaana koko Pikku Vampyyri kirjasarjan. Se oli juuri sopivan hurja minulle. Tsekkaa Halloween kategoriastani sekä söpöt että karmaisevat Halloween herkut!



Hauskaa halloweenia! 👻


Yhteistyössä:

Kommentit