perjantai 5. tammikuuta 2018

Frozenkakku (video)Frozen on ikisuosikki pienten tyttöjen keskuudessa. Tämä kakku meni 6v synttäreille. Olen pitkään halunnut kokeilla tämmöistä lumisadepallokakkua ja tähän tämä tyyli sopikin erittäin hyvin. Tästä tuli hienompi mitä alkuun ajattelin.

Kakku on 15 henkilön jättimäinen muffinssi. Ison silikonisen muffinivuoan olen ostanut netistä. Mahdollisesti amazonista tai light in the box kaupasta. Myös eBaysta löytyy kohtalaisen halvallakin. Kannattaa etsiä nimellä: "giant silicone muffin mold". Metallisia XL muffinivuokia pitäisi löytyä Suomenmaaltakin. Kulho on ostettu Prismasta. 


Kakkupohja on neljän munan supersuklainen kakkupohja. Täytteenä on valkosuklaamoussea. Pinnalla valkosuklaa ganachea. Kuorrute on tehty vaaleansinisistä candy melts napeista. Kakku leikataan terävällä veitsellä. Mikäli suklaa tuntuu kovalta, voi veistä hieman lämmittää kuuman veden alla.

Kulho on maalattu akryyliväreillä. Koristeet ovat leluja, jotka kakun saaja sai pitää itsellään juhlien jälkeen. Tätä oli tosi hauska tehdä!

 Onnea Sennille! Katso myös ferrero rocherkakku.


Galaksikakku ja pokemon kakku on tehty metallivuokaan candy melts napeista.
Katso aiempi Frozenkakkuni täältä. Tässä kakussa on yhdistetty Frozen ja Monster High.
Kakkuvideoni kipusi youtuben trendaavat listalla aina sijalle #15 asti!
Ihan mahtavaa! 💙2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3