sunnuntai 11. helmikuuta 2018

ÖverilätytSuunnittelin tässä eräänä päivänä, että tekaisenpas perheelle nopeasti lättyjä. Noh, hillittömänmoiseksi projektiksihan se sitten taas meni. 

Perus lättytaikinan ohje löytyy täältä.

Yhteen lättyyn tuli nutellaa ja banaania. Tämä on aika suosittu yhdistelmä Keski-Euroopan joulutoreillakin. Nutellaa voi lämmittää hieman mikrossa, jos se ei muuten levity. Näppärintä on nostaa nutella lämpimän lätyn päälle. Päälle lusikoidaan tai pursotetaan reilusti kermavaahtoa ja rullataan lätty rullalle. Taitoin lätyn takaosan tortillamaisesti.Vasemmalla on keksivoita, banaania ja kermaa. Päälle tuli lisää kermavaahtoa, amerikkalaisia candy corn karkkeja ja toffeekastiketta.

Oikealla mustaherukkahilloa, kermavaahtoa ja mustikoita.


Mustaherukka-mustikka unelma


Keksivoi-banaani-kinuski


Nutella-banaani


Oulun torilla sijaitsee ihana ravintola nimeltä Pannukakkutalo, jossa saa sekä suolaisia että makeita lättyjä. Ravintolassa iskee aina valinnanvaikeus ja koskaan en ole lättyyni pettynyt. Suosittelen sekä lämpimästi että kylmästi!


6 kommenttia:

 1. No nam! Nyt maistuisi tällainen överilätty! :P Valitsisin ehdottomasti tämän: Keksivoi-banaani-kinuski
  <3

  VastaaPoista
 2. Siis VAU ♥ Mä yleensä laitan lettuihin vaan perus kermavaahtoa ja mansikkahilloa, ja tykkään siitä niin paljon etten oo ees ajatellut että vois joskus laittaa jotain muutakin :D Ihan huippuihanan näkösiä nää sun överiletut, nam! ♥

  VastaaPoista
 3. Katoin eka että pieniä kääretorttuja. :) Näyttää ihan super hyviltä :D

  VastaaPoista
 4. Voi varjele mitä herkkuja! Ihania!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3