perjantai 9. maaliskuuta 2018

Leivonnaisia pääsiäiseksi (video)Sain Primalta testattavaksi muutamia uutuustuotteita, joista olin todella innoissani. Prima verkkokaupassa myydään paljon erilaisia mausteita, mutta siellä myydään myös keittiö- ja leivontatarvikkeita sekä erilaisia elintarvikkeita. Lähestyvän pääsiäisen kunniaksi leivoin kaikkea siihen liittyvää.
 
Neliökakkurengas


Ensimmäisenä testasin ihanaa säädettävää neliökakkurengas. Renkaan säätöväli on 20 x 24 cm - 38 x 46 cm ja laidan korkeus 6 cm. Tämä vuoka sopii loistavasti hyydytettäville kakuille. Teen paljon suuria suolaisia voileipäkakkuja enkä ymmärrä miten olen tullut toimeen ilman tätä vuokaa.


Minä testasin vuokaa nopeaan Tiramisùhyydykekakkuun. Tiramisù on yksi suosikkijälkiruoistani, joten päätin loihtia siitä hieman nopeamman version. Kakusta tulee todella kaunis, kun sen hyydyttää neliövuokaan. Tarkempi ohje täällä. Katso lisää Priman kakkuvuokavalikoimaa täältä.


Mirror glaze

Peilikirkas kuorrute on varmasti suurimmalle osalle jo tässä vaiheessa tuttu. Blogistani löytyy pari ohjetta kuorrutteen valmistukseen, mutta prosessi on melko aikaa vievä ja lämpötilojen kanssa pitää olla tarkkana. Innostuin, kun näin verkkokaupassa tätä kuorrutetta valmiina! Helpottaa minun elämääni ainakin kovasti! Kuorrute on suoraan käyttövalmista ja sitä voi värjätä elintarvikeväreillä. Lopputulos on yhtä hyvä kuin itse tehdyllä kuorrutteella. Verkkokaupan tuotteeseen pääset tästä. Videolla opastan kuorrutteen käytön sekä näytän ohjeen keväiseen persikka-mangojuustokakkuun, joka on hyydytetty agar agar jauheella.

Agar Agar

Agar agar on tehokas vegaani vaihtoehto liivatteelle. Löysin sitä ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten Prima kaupasta ja olin todella innoissani tästä. Agar agar on liivatetta tehokkaampaa ja toimii sata kertaa paremmin kuin esim. ruokakauppojen vegegelit. Niitä ei voi käyttää kuin lusikoitavaan hyytelöön.  

Toinen tuote, mitä ei aikoinaan löytänyt mistään muualta, on viinikivi (cream of tartar). Tämä on yhä myynnissä Primalla ja se stabiloi mm. kerma- ja valkuaisvaahtoa. Joissain ohjeissa viinikivi toimii ruokasoodan korvikkeena. Mikäli on innokas kokeilemaan kaikenlaisia uusia leivonnaisia, kannattaa nämä kaksi tuotetta olla kaapissa varalla.Dip 'n drip kuorrute

Tämä tuote on myöskin uutuus Suomessa. Kyseessä on nestemäinen fondantti, jolla voi tehdä kauniita valumakuorrutuksia leivonnaisten päälle. Kuorrute lämmitetään varovasti mikrossa ja levitetään leivonnaisen pinnalle. Yhdestä purkista riittää n.25 kuppikakun/donitsin kuorrutteeksi. Tuotetta löytyy myös pinkkinä ja punaisena. Kuorrutteen voi värjätä pastaväreillä. Videolla näytän miten kuorrutteella voi koristella keväisiä porkkanadonitseja.Suklaamunat

Itse tehdyt suklaamunat ovat todella hauskoja. Ostin omat suklaamunamuottini Primasta pari vuotta sitten ja ne toimivat edelleen hyvin. Tein näidenkin käytöstä ihan oman videon youtuben puolelle. ettei yhdestä videosta tule liian pitkä. Näytän videolla miten muotit toimivat sekä eri täyte- ja koristeluvaihtoehtoja. Vilkaise Primasta myös heidän makeisvaihtoehtoja.
Koodilla "kakkumonsteri" saa nettikaupasta -10% alennusta! 🐤

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3