Tämä kakku meni 2v synttäreille.
Kakussa on 20cm voikakkupohja. Täytteenä on mansikkamoussea ja mansikkahilloa. Pursotukset on tehty stabiloidulla kermavaahdolla. Stabilointi onnistuu joko liivatteelal tai agar agarilla. Tarkemmat ohjeet täällä. En ymmärrä, miten olen aiemmin pärjännyt ilman tuota stabilointi kikkaa!
Kakussa on 20cm voikakkupohja. Täytteenä on mansikkamoussea ja mansikkahilloa. Pursotukset on tehty stabiloidulla kermavaahdolla. Stabilointi onnistuu joko liivatteelal tai agar agarilla. Tarkemmat ohjeet täällä. En ymmärrä, miten olen aiemmin pärjännyt ilman tuota stabilointi kikkaa!
Kakku on koristeltu sokerimassalla. Massan alle levitin sokerikreemiä, sillä liivatteella käsitelty kermavaahto sulattaa herkästi sokerimassaa. Sokerimassa koristeet kannattaa laittaa liivatekerman päälle vasta juuri ennen tarjoilua. Tässä kakussa kermapursotukset eivät sulattaneet koristeita, mutta jos massan alla olisi ollut liivatekermaa, olisi koriste saattanut alkaa vettyä.
Onnea päivänsankarille!
Onnea päivänsankarille!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3