DIY Toffifee (video)



Minusta on hauska testata kaikenlaisia DIY makeisia, sillä tällöin varmasti tietää mitä karkki pitää sisällään. Kun makeiset on tehty itse, tulee tunne että "olen todellakin ansainnut tämän pienen herkun"!

Olen tehnyt mm. DIY Mars, Snickers, Twix, Geisha, Bounty ym. Tänään on vuorossa Toffifee. Kehittelin ohjeen hyvin pitkälti itse ja lopputulos oli aivan täydellinen, vaikka itse sanonkin!

Toffeemassa:
250g toffee fudgeja (irtokarkkihyllystä)
1-2rkl kermaa

Täyte:
3 dubbel nougat patukkaa
3rkl nutellaa
hasselpähkinöitä
4 palaa tummaa suklaata

Toffeemassa on ihana ja se soveltuu hyvin myös täytekakun kuorrutteeksi!
Ohjeet tarkemmin videolla ja tällä aiemmalla postauksella.

Täytettä varten pehmitä nougat mikrossa parin sekunnin pätkissä. Lisää nutella ja sekoita tasaiseksi massaksi. Nosta täyte makeismuotteihin ja laita keskelle kokonainen hasselpähkinä. Anna jähmettyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Sulata suklaa mikrossa ja nosta makeisten keskelle pieni suklaanokare. Nosta jääkaappiin jähmettymään vartiksi. Kumoa karkit muotista. Kauli toffeemassa levyksi ja kuorruta karkkien pohjat. Katso tarkemmin videolta.


Näistä tuli ihania! Maistui ihan aidolle Toffifeelle! Jos jotain pitäisi lisätä, niin täytteeseen voisi ehkä sulattaa pari palaa maitosuklaata. Mutta ohje oli tällaisenaankin hyvä. Kerrankin tuli kehiteltyä loistava resepti. 😍

Kategoriasta makeiset, löytyy paljon suklaa- ja karkkiohjeita! Katso mm:

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3