Mango-passion tuorepuuro



Syön joka aamu kaurapuuroa, koska se on sopivan mieto, helppo syödä ja siitä tulee hyvä ja pirteä olo. Lisäksi se ei tee nopeaa sokeripiikkiä ja pitää pitkään kylläisenä, kun puuro valmistetaan maitoon ja joukkoon lisätään chia-siemeniä.

Kaurapuuronkin voi ottaa mukaan töihin, jos aamulla tulee kiire. Teen puuron aina mikrossa ja nakkaan sen pakasterasiaan. Heti kun pääsen töihin, syön aamupalan. Mutta vieläkin helpompi ja hauskempi puuro tulee edellisenä iltana pakatusta tuorepuurosta. Tämä on myös kivaa vaihtelua aamupalalle.

Mango-passion tuorepuuro

1dl kaurahiutaleita
1dl kasvimaitoa
½ mango
½ banaani
2 passionhedelmää
2-3tl erytritolia
1rkl chia-siemeniä 

Blendaa kaurahiutaleet, maito, mango, banaani, passionhedelmien sisus ja erytritoli blenderissä. Kaada kulhoon, lisää chia-siemenet ja sekoita tasaiseksi. Nosta puuro kylmään vähintään 30minuutiksi. Puuron voi tehdä myös edellisenä päivänä. 

Mikäli et jaksa pilkkoa mangoa, käytä tölkkimangoa tai mangososetta. Tuorepuuroja voi maustaa todella monella tavalla! Blogista löytyy ohjeet mm. suklaa-, omena- ja banaanituorepuuroihin.

Yleensä syön lämmintä puuroa, koska se sujahtaa alas helpommin, mutta jos on rauhallisempi aamu ja aikaa nautiskella, syön mielelläni tämmöisen hauskemman puuroaamiaisen.

Sudio kuulokkeet
Latasin youtubeen videon, jossa näytän pari ohjetta tuorepuuroihin. Video on tehty ASMR tyyliin, eli se on tarkoitettu rentouttamaan ja nukuttamaan. Samalla videolla esittelen uudet Sudio kuulokkeet, koska ASMR videoita ei voi katsella ilman kuulokkeita. Ihastuin noihin kuulokkeisiin, koska ne ovat super kauniit ja langattomat! Käytän kuulokkeita päivittäin ja inhoan johtosotkuja. Nämä ovat todella laadukkaat ja helppokäyttöiset. Lue enemmän täältä.

Koodilla Kakkumonsteri saat -15% alennusta heidän nettikaupastaan!

 

Kommentit

  1. Onpa ihanan kuuloinen ♥ Itse olen myös puuron suurkuluttaja, joten tätähän voisi joskus kokeilla!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3