lauantai 7. heinäkuuta 2018

Kommentteihin vastattu jälleen!Huomasin, että minulla on jäänyt vastaamatta blogin kommentteihin ja kysymyksiin ainakin 2kk ajalta! Pahoittelut siitä! Syy on yksinkertaisesti se, että bloggeri ei jostain syystä lähetä minulle enää sähköposti-ilmoituksia uusista kommenteista, joten en ollut niitä vain huomannut. Käyn jatkossa tsekkaamassa kommentit ihan käsin täältä bloggerin puolelta, niin tulee vastattua kaikkiin kysymyksiin, koska niitä tulee aika paljon etenkin vanhempiin postauksiin. 

Eräs lukijani tulikin somen puolelle hihkaisemaan, että blogissa on kysymys. Tämä oli kyllä hyvä, niin hoksasin alkaa ihmettelemään asiaa. En ole muuttanut asetuksia, mutta nykyisin nämä tietoturvajärjestelmät saattavat sotkea sähköpostiliikennettä. 

Että kysymyksiä voi yhä esittää, pyrin vastaamaan kaikkiin! 💖
Ihanaa kesää kaikille!


8 kommenttia:

 1. Sama juttu itselläni, ettei noista uusista kommenteista tule enää ilmoitusta. Harmi juttu, itselläni kun on tapana vastata kommentteihin. Saakohan sitä mistään asetuksesta entiselleen? Hyvää kesää myös sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää itsekin katsella, jos joku asetus on napsahtanut uuden päivityksen takia eritavalla tms. Hyvää kesää <3

   Poista
 2. Heippa! Etsin jälleen kerran tarkkennusta tähän kommenttiongelmaan, kun tuntuu, että välillä se toimii ja välillä ei ja "eksyin tänne". Etsin joku aika sitten ratkaisua toiseen ongelmaan ja siinä samalla löysin vastaukseen tähänkin; kokeilkaapa seuraavaa konstia:

  Asetukset -> Sähköposti
  Ja oma sähköpostiosoite molempiin kenttiin, sekä "Kommentin sähköposti-ilmoitus" että "Lähetä tekstit osoitteeseen" -kenttään.

  SPostiosoitteeseen tullut hyväksymisviesti pitää vielä tämän jälkeen kuitata - sen jälkeen pitäisi ruveta toimimaan.

  En ole siis lainkaan varma, onko tuo oikea tapa/ohje, mutta tuolla konstilla olen vihdoin viimein saanut ainakin osan ilmoituksista päivityksiin jätetyistä kommenteista tulemaan sähköpostiini.

  Joku omista lukijoistani vielä antoi vinkkiä, että tuossa asetusten tallennusten välillä voi sulkea ja avata koneen uudelleen - sekin voi auttaa, jos ei muuten tunnu auttavan.

  Toivottavasti tästä on iloa teillekin - hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Minulla taisi joskus olla päällä tuo sähköpostitarkistus, mutta laitoin sen pois, koska halusin että kommentit näkyvät samantien ilman tarkistusta,koska bloggerin roskapostisuodatus alkoi toimimaan hyvin. Mutta vois kyllä laittaa tuon uudestaan päälle =)

   Poista
  2. HPöllö; Kiitos vinkeistä! Pitää kokeilla ohjeillasi. Hyvää kesää :)

   Poista
 3. Hyvä, kun otit asian esille! Samaa aloin itsekin ihmetellä. Huomasin 25.5. päivän jälkeen muutoksen. Tietotekniikan ammattilainen kävi tsekkaamassa tilannetta ja muuttamassa asetuksia. Nyt kommentit tulevat spostiini, mutta vasta julkaisun jälkeen. Ei siitä mitään hyötyä ole!!
  Käyn päivittäin katsomassa bloggerin kautta, josko olisi julkaisemattomia kommentteja. Ilokseni niitä silloin tällöin onkin. �� Aiempi tapa oli paljon parempi, koska vilkaisen spostiani heti, kun huomaan puh näytöstä uuden spostin tulleen. Tämä on kurjaa kommentoijille, koska harva muistaa aikojen päästä vilkaista, olenko julkaissut/ vastannut kommenttiin.
  Ja hei! �� Olisin niin onnellinen, jos saisin juuri sinulta kommentin blogiini.. lupaan vastata! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa harmi jos tämä kommenttihomma on mennyt huonompaan suuntaan. Toivotaan et paranee taas! Minäpä tulen vierailulle =)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3