Tubecon 2018



Tämän vuoden Tubecon pidetään Helsingin messukeskuksessa 17-18.8.2018.
Minulla on kunnia esiintyä perjantaina klo 17:45 "Tuunaa kakku -haasteessa" Pahalapsen kanssa ja
lauantaina klo 11:30. Ihanaa olla ensimmäistä kertaa mukana!

Meet&Greet tapahtumani on lauantaina klo14:00 Meet&Greet 5 alueella. Tulkaa pliis jotku pyörähtään siinä, ettei minun tarvitse viihdyttää pelkästään Roni Backin faneja! 😀

 Tänä vuonna jokaisesta myydystä Kesä-lipusta lahjoitetaan 2 € Sekasin-chatin toimintaan, lasten ja nuorten mielenterveyden hyväksi tehtävään työhön! Kesähinnat ovat yhä voimassa, joten vielä kerkeää hyvin ostaa lipun tapahtumaan!

https://tubecon.fi


World Meet

Tubecon kokoaa ensimmäisenä maailmassa kansainvälisen huippukohtaamisen Tubecon World Meetin, jossa eri kulttuureista tulevat suuret tubettajat kohtaavat 18.8. Tubeconin päälavalla eli stadionilla. World Meet Challenge Panelissa he kertovat omasta kulttuuristaan, omista tarinoistaan sekä tekevät suomiaiheisia haasteita! Tubecon tuo tubettajat Suomeen yhdessä ulkoministeriön ja Helsinki Marketingin kanssa. Mukana mm. Paint (USA), Softpomz (Thaimaa), Shadowpriestok (Venäjä) ja MrTrashPack (Saksa).

Tubecon app



Tubeconiin tulee myös ensimmäisenä maailmassa app, jossa on paitsi tapahtuman ohjelma ja kartta, myös peli. Pelissä on neljä joukkuetta ja jokaista tiimiä kannustaa yksi tubettaja. Peliä pelataan kiertämällä tapahtumassa erilaisia pisteitä, jotka liittyy kestävään kehitykseen ja ekologisuuteen. Siinä voi myös voittaa oikeita palkintoja. Sen saa sekä androidille että iphonelle.



Tässä on vielä Tubecon alueen kartta. Itse esiinnyn mm. ruokakorttelialueella ja Meet&Greet 5 kohdassa! Kartan voi myös tulostaa itselleen täältä.

Nähdään Helsingissä!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3