perjantai 26. lokakuuta 2018

Viisi nopeaa halloween leivonnaista (video)Tein keväällä videon viidestä nopeasta pääsiäisleivonnaisesta ja minulta toivottiin samanlaista myös halloweeniksi. Innostuin ideasta, koska nämä ovat nimensä mukaisesti nopeita tehdä. Ideaa voisi hyödyntää myös joulunakin..

Hirviömansikat

Nämä mansikat saivat yli tuhat tykkäystä facebookissa kaksi vuotta sitten. Täältä löytyy vaihekuvalliset ohjeet, mutta tänä vuonna sain napattua myös videon näiden valmistuksesta.


Muumiobanaanit

Nämä ovat vielä helpompia tehdä kuin yllä olevat mansikat. Halkaistaan vain banaani kahtia ja spritsataan loppu valkosuklaa näiden päälle.


Viinirypälemadot
 
Hedelmäjälkkärit vain helpottuu. Näitä söpöjä matoja varten tarvitaan viinirypäleitä, grillitikkuja ja pikkasen suklaata.


Noidan luudat

Näitä varten tarvitaan vain suolatikku, juustoa ja ruohosipulia tai vastaavaa.
Näin Pullahiiren leivontanurkassa ohjeen upeisiin noidan luutiin, mutta niitä varten tarvitaan erikoistaikinaa, jota ei saa tavallisista ruokakaupoista. Päätin jättää kyseisen ohjeen kokeilematta, koska pyrin laittamaan videoilleni ohjeita, joita suurin osa katsojista pystyy helposti toteuttamaan.


Halloween popcorn

Näitä varten tarvitaan poppareita, candy melts nappeja, öljyä ja karkkeja. Mikäli ei satu löytämään värillisiä candy meltsejä, voi käyttää tavallista valkosuklaata ja värjätä sitä suklaaväreillä. Suklaan joukkoon voi myös lisätä kermaa. Kerman pystyy värjäämään vesipohjaisilla geeli- ja pastaväreillä.

🎃


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3