keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Kesän 2019 jäätelöuutuudetTestasimme lasten kanssa tämän kesän jäätelöuutuuksia. Eri tuotteita on tullut markkinoille varmaan sata, mutta valitsin kaupoista noin kymmenisen tuotetta. Viime vuoden video löytyy täältä.


Pingviini merkiltä testaukseen päätyi Mustikka-Valkosuklaa, Valkosuklaa-Mantelikrokantti, Hattarahyrrä ja Suklaa Keksi.

Mustikkajäätelö oli hyvää. Hattarahyrrä oli supermakeaa, mutta pienelle sokerihiirellemme se kelpasi. Suklaakeksi oli ihan ok, mutta esim. suklaapilvi on huomattavasti parempaa. Mantelikrokantti ei maistunut jäätelössä eritysen hyvältä..


Lisäksi testasimme mm. Classic Mudcake Core, Classic valkosuklaa mangopassion, Classic White chocolate and cookie, Classic tummasuklaa-terva, Ben & Jerry's Love is.., Ben & Jerry's chocolate brownie vegan, Solero lemon, Elovena jäätelö, Ingman sitruuna smoothie jäätelö ja Kinder jäätelöt.

Yllättäen suurin osa ei tehnyt vaikutusta.. Ja lapset kyllästyivät maisteluun lähes alkumetreillä. Vanhin poika tykkäsi vain mustikkajäätelöstä. Nuorempi pitää yleensä kaikesta suklaasta. Minusta Ben&Jerry's Love is.. oli todella hyvää. Lisäksi kinder tuutti yllätti iloisesti!

Yleensä pidän kaikesta, missä on sitruunaa, mutta jäätelöt tehdään usein aivan liian makeiksi. Sitruunan kirpeys saisi hieman tulla esiin. Classic Mudcake Core oli alkuun hyvää, mutta "suklaakakkujäätelötäyte" ei tehnyt vaikutusta. Sen joutui heittämään roskiin. Tervakaan ei jäätelössä älyttömän hyvin toiminut, mutta tervakarkit ovat todella hyviä. Classic jäätelöissä on yleensä se vika, että ne ovat liian makeita.

Elovena jäätelön ideaa en oikein ymmärtänyt. Täysjyväkeksi ja jäätelö eivät sovi yhteen. Ben&Jerry's chocolate brownie on yksi lempijäätelöistäni, mutta vegaaniversiona se ei valitettavasti ollut kovin hyvää... Mutta oli kiva testata jälleen uutuuksia! Laita kommenttia alas, mikäli olet kokeillut jotain uutuus jätskiä!0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3