Kinderbrownie




Brownie on yksi suosikkijälkiruoistani. Minulle tulee harvoin mitään erityistä mielitekoa, mutta jos sellainen sattuu tulemaan, niin se on yleensä brownie. Pääsiäiseksi kehittelin tämän täydellisen kinder-tuorejuustobrownieohjeen.


 

20x30cm vuoka
12 palaa


Brownie:
200g suklaata
175g voita
3,8 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
½ tl vaniljajauhetta tai 1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
3 munaa
7 kinder maxi patukkaa


Tuorejuustokerros:
200g maustamatonta tuorejuustoa
1 muna
½ tl vaniljajauhetta tai 1 tl vaniljasokeria
½ dl sokeria



  • Pilko suklaa ja voi kulhoon. 
  • Sulata ne vesihauteessa tai mikrossa. 
  • Lisää joukkoon sokeri. 
  • Sekoita vehnäjauhot, vanilja ja suola keskenään. 
  • Lisää seokseen ja sekoita hyvin. 
  • Lisää kananmunat ja sekoita hyvin. 
  • Pilko kinder maxi patukat parin sentin paloiksi ja lisää seokseen.
    Sekoita lusikalla.
  • Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.


Tuorejuustokerrosta varten sekoita kaikki ainekset tehosekoittimella tai lusikalla kulhossa tasaiseksi massaksi. Ripottele seos brownie pohjan päälle ja sekoita marmorimaiseksi haarukalla.

Paista piirakkaa 170 asteessa kiertoilmalla uunin keskiosassa 30-35min.
Ilman kiertoilmaa 175 astetta.




Tästä tuli aivan täydellistä! Kinder maxi sopii brownien joukkoon todella hyvin. Tuorejuustokerroksen voi myös jättää pois, mutta suosittelen testaamaan sitäkin! 💛


Kommentit