Reppukakku




Tämä postaus on tehty yhteistyössä Gaston Luga laukkumerkin kanssa.
 
Tämä kakku muistuttaa uutta ihanaa reppuani, jonka sain yhteistyön kautta. Kakku on 20x30cm suorakaiteen muotoinen ja siitä syö ainakin 30 henkilöä. Kakku on kuorrutettu värjätyllä sokerimassalla.

Voikakkupohja

500 g voita
500g (5,5 dl) sokeria
8 munaa
450 g (n. 7 dl) jauhoja
2,5 tl leivinjauhetta
 
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Vuoraa 20x30cm suorakulmion muotoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteessa noin tunti.

Suklaamousse

2,5 dl kermaa
200 g (vanilja)tuorejuustoa
200 g suklaata
4 liivatelehteä
½ dl kiehuvaa vettä

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5min. Vaahdota kerma. Lisää tuorejuusto. Sulata suklaa mikrossa puolella teholla 30sek pätkissä tai vesihauteessa. Anna jäähtyä hieman ja lisää seokseen. Sulata liivatelehdet kiehuvaan vesitilkkaan. Lisää seos moussen joukkoon koko ajan sekoittaen. 

Vadelmamousse

 2,5 dl kermaa
200 g tuorejuustoa
2 dl vadelmahilloa
4 liivatelehteä
½ dl kiehuvaa vettä

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5min. Vaahdota kerma. Lisää tuorejuusto ja hillo. Sulata liivatelehdet kiehuvaan vesitilkkaan. Lisää seos moussen joukkoon koko ajan sekoittaen.

Tuorejuustokreemi

100 g voita
2 dl tomusokeria
100 g tuorejuustoa

Vaahdota pehmeä voi ja tomusokeri noin 5min, kunnes seos on vaaleaa ja kuohkeaa. Lisää tuorejuusto. Mikäli haluat kuorruttaa kakun paksulti kreemillä, tuplaa ohje.



Värjäsin kaupan sinistä sokerimassaa (500g) vielä tumman sinisellä navy blue pastavärillä, jotta sävy oli mahdollisimman lähellä laukun oikeaa väriä. Ruskeat kohdat ovat valkoista sokerimassaa (400g), joka on värjätty ruskealla, oranssilla ja keltaisella pastavärillä. Koristeet on tehty valkoisella massalla ja maalattu hopeanvärisellä tomuvärillä metallin sävyiseksi.

Kuvassa ruskea sävy ei ole aivan laukun sävyinen, mutta pidin joka tapauksessa kakun värien lopputuloksesta. Ruskea  sävy muistuttaa mielestäni nahkaa.




Gaston Luga on ruotsalainen laukkumerkki, joka myy tuotteitaan Skandinavian lisäksi mm. Aasiassa. He tekevät pääasiassa kauniita ja käytännöllisiä reppuja. Repuissa on napakka kiinnitys ja ne ovat kestävää materiaalia.

Minun reppuni on Pråper Navy&Brown merkkinen. Toinen suosikkini oli Pråper Pink. Kaikki reput ovat todella tyylikkäitä ja sopivat moneen eri tilaisuuteen. Suosin nykyisin nimenomaan reppuja, sillä ne ovat parhaita selälle. Lisäksi on kätevää, että molemmat kädet jäävät vapaaksi. Reppua on myös vaikeampi varastaa kuin käsilaukkua.

Katso lisää kuvia instagramistani!



Koodilla "kakkumonsteri" saa -15% alennusta kaikista nettikaupan tuotteista. Koodilla ei ole takarajaa. Lisäksi kaikki kevään aikana tilauksen tehneet saavat 25€ arvoisen kassin kaupan päälle.

YouTube Beauty kanavallani kerron vinkkejä mitä reppuun kannattaa pakata sekä yleisesti ottaen että matkalle. ASMR kanavallani esittelen mitä repustani löytyy.


Yhteistyössä: 

https://gastonluga.com/eu/



Kommentit