maanantai 26. elokuuta 2019

Tubecon 2019Tubecon 2019 tapahtuma oli pari viikkoa sitten ja se oli tänäkin vuonna todella hienosti järjestetty. Pidin itse tänä vuonna vain meet&greet tapahtuman, sillä olen kärsinyt aika vaikeista selkäkivuista. Viime vuoden video löytyy täältä. Tuolloin osallistuin pariin esitykseenkin.


 Minulla todettiin kaksi välilevyn pullistumaa kahdessa eri välissä ja olen kovasti koittanut niitä tässä parannella. Tässä vaiheessa ei oikein muuta voi kuin odottaa. Kun hermokivut helpottavat, voi alkaa varovasti jumppaileman syviä lihaksia. En kuitenkaan olisi ikinä jättänyt tätä tilaisuutta välistä, sillä tapahtuma oli loppuun myyty ja moni varmasti odotti innolla tubettajien tapaamisia!


Mies lähti minulle kuskiksi, kun en olisi voinut tällä selällä niin pitkää matkaa ajaa. Samalla hän toimi tubeconissa kameramiehenä. 💓


Kävin laitattamassa letin hiuksiin kampaajalla, koska hiusvärini on tällä hetkellä aika laikukas amatöörimäisen värjäykseni ansiosta. Lisää hiusvärien kanssa toilailusta voi katsoa beauty kanavaltani.Alla nopea video tämän videon tubeconista!0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3