keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Cool stuffYhteistyössä:
https://www.coolstuff.fi/

Sain coolstuff nettikaupasta testattavaksi hauskoja keittiövempeleitä! Nettikaupassa on paljon kivoja tarvikkeita mm. koti, keittiö, piha, pelit ja harratukset kategorioista! Kaikki tuotteet ovat minusta aivan loistavia lahjaideoita.Rouva Pannu ja Kippo ovat myös coolstuff nettikaupasta. Sain ne joululahjaksi viime vuonna. Yli söpöt! Kaunotar ja Hirviö oli lempi elokuvani pienenä.

Sain testattavaksi M&M kaakaota. Jauheen seassa oli myö karkkeja. Tämä oli kivanmakuista. Jauhetta saa lisätä 3-4tl kahteen desiin vettä.

Tällä vihannesleikkurilla siivuttaa nopeasti esim. kurkkua ja porkkanaa.
Tämmöiset vempeleet on käteviä, jos tekee suuren määrän ruokaa.Tämä kiivileikkuri on tosi kiva! Käytän tätä joka päivä. Tämä on sekä hauska että näppärä käyttää.

Pottu twisteri oli myös super kiva! Tällä saa tehtyä ihania kierreperunoita, jotka paistetaan uunissa 200 asteessa n.10min ajan. Näistä tuli ikäänkuin kotitekoisia sipsejä. Ripottelin perunoiden päälle suolaa ja öljyä ennen uuniin laittamista. Lapset innostuivat tästä myös.Veggie twisterillä saa leikattua sekä spagettimaista että paksumpaa kasviskierrettä. Tämä toimii mm. kurkkuun, kesäkurpitsaan, punajuureen, sipuliin, perunaan ym.

Minä tein kesäkurpitsaspagettia ja keitin ne sipulin kanssa maustetussa vedessä. Tuli tosi kiva lisuke ruoalle.


Minun oli tarkoitus tehdä tämä video yhden toisen tubettajan kanssa, mutta aikatauluteknisistä syistä yhteistyö ei onnistunutkaan. Toinen osa tämän paketin antimista on kuitenkin vielä tulossa tälle syksylle! Kiitos yhteistyöstä coolstuff.fi!0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3