Testataan Danerolles valmistaikinoita



Yhteistyössä: Danerolles
 
Tällä kertaa testaan Danerolles valmistaikinoita. Croissant taikina onkin varmasti monelle tuttu, mutta Danerolles merkiltä löytyy muistakin valmistaikinoita, kuten korvapuustitaikina. Lisäksi heiltä on ilmestunyt uutuus tuote: mini pizza. 

Kävin kolmessa kaupassa, mutta korvapuustitaikina oli päässyt kaikilta loppumaan. Pitää testata sitä vielä jatkossa. Sain kuitenkin testattua pizzataikinaa sekä croissant taikinaa. Näistä kehittelin kuusi eri ohjetta videon kera.


Tex mex pizza

1 prk Danerolles minipizzataikinaa
salsaa
200 g jauhelihaa
1-2 rkl jauhelihamaustetta
minitomaatteja 

Avaa pizzataikinapurkki poistamalla kääre. Nosta palaset leivinpaperille ja painele ne ohueksi. Levitä palasten päälle salsakastiketta. Paistajauheliha ja mauste se jauhelihamausteella tai taco mausteseoksella. Nosta jauhelihaa palasten päälle ja paista 200 asteessa 12min (180 astetta kiertoilmalla). Kun pizzat ovat tulleet uunista, nosta päälle kirsikkatomaatin palasia.


Pesto pizza

Pesto:
1 dl maapähkinävoita
½ ruukkua tuoretta basilikaa
n. 1dl parmesaania
2-4 rkl oliiviöljyä
n. 2 rkl sitruunamehua

Hienonna peston ainekset blenderissä tai tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Jos massa on liian paksua ja kuivaa, lisää öljyä ja sitruunamehua.

Mini mozzarella pallosia
Minitomaatteja
1 prk Danerolles minipizzataikinaa

Laita pizzataikinapalaset leivinpaperille ja painele ne ohueksi. Täytteet voi laittaa palasten päälle ennen paistamista tai sitten taikinapalaset voi paistaa ensin ilman täytteitä. Pizzoista tulee nätimpiä, kun täytteet laittaa vasta paistamisen jälkeen. Pohjia paistetaan 200 asteessa noin 12min.


Burgerpizza

1 pkt Danerolles minipizzataikinaa
jauhelihaa
salsaa
minitomaatteja
juustoraastetta

Tämä ohje syntyi eri kokeilujen tuloksena. Nämä muistuttavat tex mex pizzapalasia, mutta minipizzan sijaan näistä tulikin burgereita! 

Paista pizzapohjia 200 asteessa noin 12min ilman täytteitä. Anna pohjien jäähtyä hetki ja leikkaa palaset sämpylän tapaan puoliksi. Laita täytteitä palasten väliin ja raasta lopuksi pinnalle juustoa.


Crohvelit

1 prk Danerolles croissants classic taikinaa 

Avaa taikinapurkki poistamalla kääre. Avaa rulla ja painele leikkuusaumat umpeen. Leikkaa levystä kuusi neliönmuotoista palasta. Paista vohveliraudan ohjeen mukaan.


Croissantit

 1 prk Danerolles croissants classic taikinaa
6 suklaapalaa tai Nutellaa

Avaa taikinapurkki ja irroita kolmionmuotoiset taikinapalat toisistaan valmiita leikkuuviivoja pitkin. Kääri jokaisen levyn sisälle suklaapalanen ja paista croissantteja 200 asteessa noin 12min.


Pikkupullat

1 prk Danerolles croissants classic taikinaa
1 omena
1 tl kanelia
1 tl (vanilja)sokeria
2 rkl vehnäjauhoja

Kuori omena ja poista kota. Raasta omena raastimella. Lisää joukkoon vehnäjauho, kaneli ja sokeri. Avaa croissant purkki ja levitä taikina pöydälle. Painele leikkuusaumat umpeen. Levitä täyte levylle ja kääre levy rullalle. Leikkaa rullasta pieniä pullia ja paista 200 asteessa noin. 10min.

Kommentit