Helppo pääsiäisjälkiruoka

 


Tänä pääsiäisenä tein helpon suklaamousse jälkiruoan, jossa ei tällä kertaa ollutkaan koristeena tipuja vaan dinosauruksia. Ohje on liivatteeton ja gluteeniton.


6:lle

2,5 dl kermaa
200 g vaniljatuorejuustoa
150 g maitosuklaata

Vaahdota kerma. Sekoita tuorejuusto ja sulatettu suklaa toisessa kulhossa keskenään. Lisää kermavaahto parissa osassa koko ajan sekoittaen. Huomaa, että jotkut tuorejuustot sisältävät liivatetta. 

Nosta mousse tarjoilumaljoihin ja nosta jääkaappiin puoleksi tunniksi jähmettymään. Koristelin annokset vielä keksimuruilla, kreemipursotuksilla, suklaamunilla ja suklaadinosauruksilla, jotka tein silikonimuotilla. 

Moussen valmistuksesta löytyy vielä ohjevideo youtubesta. Samasta videosta löytyy poikien keksimä hauska uusi leikki!

Kommentit