Ihanaa äitienpäivää!
Tässä on nopea ja terveellinen suklaakakkuresepti, joka syntyy parissa minuutissa mikrossa ilman sokeria ja jauhoja! Tätä varten tarvitaan vain neljä raaka-ainesta.
14cm vuoka
2 banaania
2 kananmunaa
4 rkl kaakaojauhetta
½ tl leivinjauhetta
Laita ainekset blenderiin ja sekoita tasaiseksi massaksi. Vuoraa mikron kestävä kulho leivinpaperilla ja kaada taikina kulhoon. Lämmitä mikrossa täydellä teholla 5-8min. Anna jäähtyä.
Kakun voi kuorruttaa vielä sokerittomalla suklaalla, jota tarvitaan 50g. Suklaa sulatetaan mikrossa puolella teholla 30 sek pätkissä välillä sekoittaen. Jos suklaa on jämäkkää, voi sitä ohentaa öljyllä. Kakkuun voi käyttää myös raakasuklaata, joka ei sisällä lisättyä valkoista sokeria. Tai jos ei halua käyttää suklaata, voi kakun kuorruttaa marjoilla ja hedelmillä.
Ohjevideo löytyy youtubesta!
Hei, miten kakku säilyy?
VastaaPoista