Kuohkea mustikkapiirakka

 


Tällä ohjeella tulee maailman kuohkein ja herkullisin mustikkapiirakka. Ohje on niin hyvä, ettei se kaipaa kylkeen yhtään mitään, mutta jos jotain haluaa laittaa, suosittelen vaniljajäätelöä. Ohje on meidän perheen suosikki!

Postaus on tehty yhteistyössä Sudio kuulokkeiden kanssa.

Pellillinen

4 munaa
3,5dl sokeria
2dl kermaa
2dl maitoa
1tl vaniljajauhetta
200g voita
7dl vehnäjauhoja
4-5tl leivinjauhetta

3-4 dl mustikoita


Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon kerma, maito ja sulatettu voi. Sekoita varovasti käsin tai monitoimikoneen hitaimmalla moodilla. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Itse käytän usein vähän pienempää peltiä (50cm), jotta piirakasta tulee extra kuohkea. 

Ripottele pinnalle mustikoita. Mikäli mustikat ovat jäisiä, kannattaa ne pyöritellä perunajauhoissa (1-2rkl) tai maissitärkkelyksessä. Tämä estää jäisiä marjoja painumasta pohjalle taikinan läpi. Tuoreet marjat pysyvät pinnalla helpommin. 

Paista piirakkaa 200 asteessa 25-30 min uunin keskitalolla.


Olen aiemminkin tehnyt yhteistyötä Sudio kuulokkeiden kanssa. Heiltä löytyy paljon erilaisia langattomia kuulokkeita, joissa riittää virtaa jopa 20 tunniksi latauskotelon avulla.

Sain testattavaksi kauniit Nio -malliset kuulokkeet. Hyvän äänenlaadun lisäksi ne tarjoavat täyden liikevapauden. Kuulokkeet mukautuvat ympäristöön, ja kaksoismikrofonit saavat äänen kuulumaan erittäin selkeänä. Kuulokkeissa on bluetooth-teknologia, joten voit kuunnella musiikkia mistä tahansa bluetooth-yhteyttä tukevasta laitteesta. 

Kuulokkeilla on IPX4-luokitus, joten ne kestävät hikeä, roiskeita ja sadetta.
 Yhteensopivuus: Android, IOS
Lantagon kantomatka: 10m
Takuu 3 vuotta

Minun kuulokkeeni ovat väriä Aurora.
Nio kuulokkeet löydät täältä.


Kommentit

  1. Tää taitaa olla tosi vanha ohje, kun oon tehnyt tällä samalla ohjeella jo 20 vuotta piirakoita. Äidiltä oon ohjeen saanut ja hän on tehnyt ohjeella kymmeniä vuosia piirakoita 😅 Mutta se just vanhoissa ohjeissa on kun ne on just syystä suosittuja 😄

    VastaaPoista
  2. Kiitti täst ohjeesta aion kokeilla

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3