Tämä ihana persikka-passionrahkapiirakka on nopea ja helppo tehdä esimerkiksi pääsiäiseksi! Pohja tehdään Bastogne-kekseistä ja täytteeseen tulee vain neljä raaka-ainetta.
noin 25cm piirakkavuoka
Pohja:
1 pkt Bastogne keksejä
125 g voita
Täyte:
1 tlk persikoita
500 g persikka-passionrahkaa (rainbow)
100 g sitruunarahkaa
2 kananmunaa
Hienonna keksit tehosekoittimessa, kulhossa tai pussissa. Lisää sula voi. Painele piirakkavuokaan.
Valuta persikoiden liemi pois ja pilko persikat ohuiksi paloiksi ja asettele ne vuokaan keksikerroksen päälle. Sekoita muut täytteen ainekset yhteen ja kaada vuokaan persikoiden päälle.
Paista 175 asteessa noin 30min. Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi.
Ihanaa pääsiäistä kaikille!
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3