Persikka-passionrahkapiirakka

 


 

Tämä ihana persikka-passionrahkapiirakka on nopea ja helppo tehdä esimerkiksi pääsiäiseksi! Pohja tehdään Bastogne-kekseistä ja täytteeseen tulee vain neljä raaka-ainetta.

 

noin 25cm piirakkavuoka

Pohja:
1 pkt Bastogne keksejä
125 g voita 

Täyte:
1 tlk persikoita
500 g persikka-passionrahkaa (rainbow)
100 g sitruunarahkaa
2 kananmunaa


Hienonna keksit tehosekoittimessa, kulhossa tai pussissa. Lisää sula voi. Painele piirakkavuokaan.

Valuta persikoiden liemi pois ja pilko persikat ohuiksi paloiksi ja asettele ne vuokaan keksikerroksen päälle. Sekoita muut täytteen ainekset yhteen ja kaada vuokaan persikoiden päälle.

Paista 175 asteessa noin 30min. Anna jäähtyä jääkaappikylmäksi.

 


 
Ihanaa pääsiäistä kaikille!

Kommentit