Surprise inside cake


Surprise inside cake on vuoden 2015 aluevaltaukseni, jossa ideana on tehdä kakun sisälle jokin tietty kuvio, joka toistuu aina joka palassa eikä ole väliä mistä kohtaa kakkua leikkaa siivun.
 
Nämä kakut ovat aavistuksen työläämpiä eikä minulla riitä aika läheskään niin moneen projektiin mitä haluaisin. Osa kakuista on kuitenkin kohtalaisen helppoja valmistaa, mutta ehkä ihan aloittelijoille saattavat olla liian haastavia. Siitä huolimatta kaikki vain yrittämään!


Tästä kakusta olen erityisen ylpeä, sillä suunnittelin ristikuvion kakun sisälle ihan itse katsomatta apuja mistään! Kaikenlisäksi tämä on Suomen itsenäisyyspäiväkakku. Itsenäisyyspäivä on minulle tärkeä, sillä pappani taisteli sodassa itsenäisen Suomen puolesta. Ja mummuni toimi Lottana.
Tarkemmat teko-ohjeet löytyy täältä.


Movemberin moustache cake. Tämä kakku on yllättävän helppo tehdä, mikäli omistaa viiksien mallisen keksimuotin. Samaa tekniikkaa voi soveltaa myös muihin kuvioihin. 
Tarkemmin täällä.


 Myös muffinssien sisään saa pienen yllärin. Näiden halloween kuppikakkujen sisältä paljastuu draculan hampaat. Nämä ovat melko nopeita ja helppoja tehdä. Ohje löytyy täältä.


Tämä halloween pumpkin on ns. piñata kakku eli sen sisältä paljastuu läjä karkkeja. Huomattavasti helpompi ja nopeampi kuin monet muut yllärikakut. Ohjeet videon kera löytyy täältä.


Ruutulippukakku kootaan kahdesta erivärisestä kakkupohjasta.


Ystävänpäivän kuppikakuista löytyy suklaasydän.


Leopardikakun ohje täällä.


 Mikki Hiiri kuppikakkujen sisältä paljastuu Mikki!
Ohje löytyy täältä.

1 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3