lauantai 9. huhtikuuta 2011

Marsipaani stetoskoopitKurssikaverit valmistuvat tässä keväällä. Teen parille kaverille kakut juhliin ja molemmat toivoivat stetareita kakun päälle. Kakut tulevat kuitenkin olemaan hyvin erilaiset. Ihan kaikille sadalle valmistujalle en kyllä kakkua kerkeä tekemään. Itse valmistun vuoden päästä, sillä pidin vuoden äitiysloman.

 Stetoskooppi on muovattu marsipaanista. Marsipaani toimi tässä hyvin, sillä halusin että koristeet eivät kuivuneet nopeaa. Sokerimassa kuivuu nopeampaa ja tällöin koriste kannattaakin nostaa samantien kakun päälle ettei koriste rikkoonnu. Eli kakkujen on oltava valmiina ennen koristeen tekoa.

Muotoilin massasta pitkiä pötkyjä ja liimasin ne toisiinsa kiinni elintarvikeliimalla. Aika yksinkertaist loppujen lopuksi. Sydän- ja hengitysäänet voisi kuulla hyvin ilman stetareitakin, mutta ei ehkä olisi kovin asiallista jos lääkäri olisi koko ajan korva potilaan rinnassa kiinni..
 

Erittäin primitiivinen ruisku...


4 kommenttia:

  1. Näähän makeat :) Odotankin jo kakkujesi valmistumista ja valmiiden kuvia. En ole tainnutkaan ennen vierailla blogissasi. Lääkäriksi valmistuvan kakun päälle voisikin keksiä kaikkea hubaa :DD

    VastaaPoista
  2. Kyllä on upea koriste! Ja tosi tarkasti tehty. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3