lauantai 1. lokakuuta 2011

Muffinssikoristeita




NAAMIOT


Naamiot on leikattu valkoisesta karkkimassasta. Piirsin ensin sapluunan leivinpaperille ja leikkasin irti. Marsipaani tai sokerimassa käy toki myös. Naamiot on kuivattu hammastikkujen avulla, jotta niihin saa vähän ilmettä. Värjäys on tehty kullanvärisellä tomuvärillä ja vedellä. Samaan tapaan kuin sydänkakussa.

KRUUNUT


Kuninkaallista tunnelmaa. Kruunutkin ovat karkkimassaa.


Ensin massasta leikataan sydän. Itsellä on hieman liian iso muotti, joten leikkasin sydäntä vielä vähän pienemmäksi veitsellä. Sydämen ympärille laitetaan pieni nauha ja leikataan sydämen kärki pois.


Kruunuun lisätään nauhat vielä kuvanosoittamalla tavalla. Koristella voi esim. sokerikuorrutteella.


Värjäsin kruunut hopea spraylla. Kultainen spray olisi ollut parempi, mutta sitä ei nyt sattunut olemaan.

LILJA


Liljan ohje löytyy täältä.

SUKLAAPERHOSET


Nämä ovat yllättävän helppoja tehdä, vaikka suklaan työstäminen onkin haastavaa. Piirrä perhonen leivinpaperilla ja leikka irti. Käytin maito- ja valkosuklaan sekoitusta. Levitä suklaata sapluunalle ja nosta kuvumaan taitetun pahvin päälle.

Irroita paperi varovasti suklaasta. Suklaa sulaa äkkiä sormiin. Itsellä rikkoutui kaksi ensimmäistä. Suklaa kannattaisi temperoida.

3 kommenttia:

  1. Hieno idea tehdä kruunuja, sydänmuotti.

    VastaaPoista
  2. ..minä teen samoin :D linkitän, jotta löydän paremmin.
    Sinulla on hyviä ideoita!

    www.nami-hiiri.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3