maanantai 21. marraskuuta 2011

Muumipiparitalo
Joulu on kyllä kylmän talven pelastus! Alkaa itsellä olla jo hieman joulumieltä, vaikka ei vielä ihan ole joulukuu. Piparitöitä oli jo pakko alkaa tekemään. Nämä muumitalomuotit ostin muistaakseni viime vuonna, mutta nyt vasta sain testattua muotteja. Tämän piti olla ihan vain harjoitustalo, mutta eiköhän tämä kelpaa meille joulukoristeeksi.


Tässä osat joita käytin. Pursotukset ovat pikeeriä. Sinisen pikeerin värjäsin tomuvärillä, mutta pastavärillä tulisi syvempi sävy.
 

Katon kokosin ennakkoon. Tämä on ihan oma kyhäelmä. Kokosin piparit suodatinpussiin ja laitoin pieneen KoKo kulhoon. Tuin vielä hässäkkää talouspaperilla. Hyvinhän toi onnistui. Liimasin osat yhteen sulalla sokerilla. Liimausaineena voisi hyvin käyttää myös pikeeriä.
Osille voisi askarrella tuen myös esim. pahvista.
 

Poikani on kova muumifani. Kyllä hän ilahtui nähdessään tämän!
Ensimmäiseksi muumitaloksi tämä onnistui ihan hyvin.
 

5 kommenttia:

 1. Mahtava, kunpa saisin itsekin jonkinlaisen tönön tehtyä... aika vaan kortilla kun tuo 1v pitää niin kiireisenä. Hetken kun istuu jossakin, niin pikkuinen on purkanut puolet talosta, tai ainakin melkein... plääh...

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Juu,muistan kyl millasta oli 1v kanssa. Ja on tuo 2v aika kova menijä myös...!! =D

  VastaaPoista
 3. Hieno talo! Tosi siistiä jälkeä olet saanut aikaiseksi. ja tuo katto vinkki on hyvä.
  Itse olen Muumitalon muutamaan kertaan tehnyt ja tiedän, että ei ole kaikkein helpoin homma ;)
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 4. vastavierailulla:)! nostan hattua ihmiselle joka onnistuu näin hyvin muumitalon kokoamisessa :) minun tekeleistä tulee aina vinoja ja katto on miten sattuu :D . Tuo katon kokoamisvinkki ainakin tuli mulle todella tarpeeseen, kiitokset siitä, ihastuttava blogi sinulla. ja linkittäminen sopii.

  VastaaPoista
 5. Kiitos =) Tämä talo lähti kaverilleni ;) Itselleni jäi tuo nro 2 =D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3