maanantai 2. tammikuuta 2012

TissikakkuLisää tissikakkuja. Mieheni kaveri valmistui yliopistosta ja hänen naisystävänsä halusi hänelle tällaisen kakun. Juhlat ovat joskus keväällä, mutta pariskunta päätti piipahtaa meillä kylässä ennen joulua ja joimme kakkukahvit valmistumisen kunniaksi. En oikein kehdannut enää juuri ennen joulua tätä julkaista, joten tässä tämä nyt on. 

Pohjana on 20cm x 20cm sokerikakkupohja. Tein muistaakseni kuuden munan taikinan ja jämätaikinasta tein vielä 15cm pohjan tissejä varten. Täytteenä on vadelmia survottuna ja suklaa-hunajakreemi. Kakku on koottu samalla tavalla kuin bikinikakku.Päällä karkkimassaa, jonka värjäämiseen käytin tällä kertaa neljää eri väriä. Ihon väristä pastaväriä käytin reilusti, mutta tästä tuli niin vaalea sävy, että lisäsin sekaan kerman väristä pastaväriä. Lisäksi lisäsin ruskeaa pastaväriä ihan vähän, jotta sävystä tulisi tummempi. Bikinikakussa väri jäi hieman liian vaaleaksi. Eräs leipuri käytti Wiltonin "ivory" ja hieman "peach" sävyjä, joista tuli aika hyvä ihon väri.
Nimi on kirjoitettu mustalla elintarviketussilla.

Rintaliivit ovat ruskeaksi värjättyä karkkimassaa, joihin lisäsin mustasta marsipaanista koristenauhoja. Leopardikuviot on käsinmaalattu pastaväreillä.


ONNEA ANTILLE! 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3