lauantai 24. maaliskuuta 2012

Angry birds kakkuTämänkin kakun kohdalla oli todella suuret suunnitelmat, mutta koristellessa aika loppui kesken ja etenkin alempi kakku jäi tosi kököksi ja keskeneräiseksi. Ruskean massan pitäisi muka kuvastaa laineilevaa maisemaa tai sen sellaista. Koristeita piti tulla paljon enemmän. Yläosa on aikalailla sellainen kuin suunnittelin, et on tämä puoleksi hyvin onnistunut. Aloin miettimään kaikkia tekemiäni kakkuja ja onneksi suurin osa on mielestäni erittäin hyvin onnistuneita.

Tässä kakussa on 20cm ja 15cm sokerikakkupohjat. Täytteenä turkinpippurimousse ja lemon curd tahnaa. Päällys karkkimassaa. Alimman kakun sisällä on kolme tukikeppiä.
 
Punaisen linnun ohje löytyy täältä. Ritsa ja linnunpesäkin oli tulossa, mut ehkä ensi kerralla.. Kaverit eivät millään ymmärtäneet että kakku olisi tarvinnut lisäkoristusta, joten aika hyvin tämäkin loppujen lopuksi ilmeisesti onnistui.
 

Ja poikani sanoja lainatakseni: "ängi pöösi".

10 kommenttia:

 1. Upea luomus.Tosi hurja ilme linnulla.

  VastaaPoista
 2. Hih, ajattelin jo, et tulikohan linnulle vähän liian symppisilme. Mut ei se onneks kuvissa ainakaan hirveästi siltä näytä. ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan huippu kakku! Mukavasti erilainen!

  VastaaPoista
 4. Hauska kakku! Siskoni 3-vuotias sanoo "Äm böös".

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3