Kesäinen mansikka trifle



Tämä on todella helppo ja nopea jälkiruoka. Kesäisen tästä tekee se, että tämä kannattaa ehdottomasti tehdä tuoreista mansikoista, ei pakastemansikoista. Pensasmustikat ovat myös kiva lisä eivätkä ne värjää niin helposti. Olen odottanut jo talvesta asti, että saisin vihdoin tehdä tämän!
 
Trifle jälkiruoka taitaa alunperin olla Briteistä kotoisin. Eri versioita löytyy varmasti satoja. Tämä on trifle à la Kakkumonsteri.
 
Noin 2 litran kulho

5dl kermaa, 1tl vaniljasokeria, 1rkl sokeria
500g mansikoita
pensasmustikoita

Leikkaa kääretorttupohjasta neljä ympyränmuotoista palaa. Lado kermaa, mansikoita ja kakkupaloja järjestyksessä kulhoon.
 

Jos haluaa tehdä suklaisen version, kannattaa kokeilla tätä reseptiä.
 Tähän jälkiruokaan on näppärä käyttää ylijäämä kakkupohjan palaset.


Tämä jälkiruoka katoaa juhlissa aina ensimmäisenä!


Kommentit