tiistai 7. kesäkuuta 2016

Minttusuklaa cake pops (video)Tein näitä nopeita cake popseja poikamme 7v synttäreille. Olen huomannut, että lastenkutsujen tarjoiluja varten ei kannata aivan älyttömästi vaivaa nähdä, sillä lapset syövät aika vähän.
 
Popsit on tehty suklaakakkupohjasta ja marenkikreemistä. Kreemin tilalla voi käyttää myös tuorejuustoa. 250g:sta kakkua tulee noin 20kpl popseja. Katso tarkempi valmistusohje videolta postauksen lopusta.


Popsit on dipattu minttusuklaa candy meltseissä. Candy melts napit ovat feikkisuklaata ja siksi niitä ei tarvitse temperoida. Popsien pinnalle kannattaa ripotella dippauksen jälkeen nopeasti nonparelleja, sillä kuorrute jähmettyy nopeasti.


Värityksestä tuli mielestäni todella kiva. Yksinkertainen on yleensä paras. Ja nuo minttusuklaa candy melts napit olivat hyvänmakuisia. Candy meltsejä löytyy nykyisin monessa eri värissä ja maussa. Suklaanappeja löytyy myös muilta brändeiltä.

2 kommenttia:

  1. Hei. Selkeä ja hyvä video. Voiko valmiit, koristellut popsit pakastaa? Kärsiikö rakenne ja pinnalla olevat nonparellit, kun popsit sulatetaan jääkaapissa pakastamisen jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.😊 pallukat kannattaa pakastaa kuorruttamattomina niin pinta ei kärsi. Nonparellit varsinkin tuppaavat vettymään sulatessa. Suklaa ei välttämättä.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3