tiistai 6. joulukuuta 2016

Luukku 6: Itsenäisyyspäivä - Diy värisokeri


 
Hyvää itsenäisyyspäivää!

Tänäkään vuonna en alkanut mitään suurta ja kovatöistä kakkua itsenäisyyspäivälle väsäämään, sillä kukas nyt enää tässä vaiheessa monimutkaista kakkua kerkeää pyöräyttämään.

Värisokeria voi ostaa leivontatarvikeliikkeistä, mutta sitä on todella helppo tehdä itsekin. Itsenäisyyspäivän kunniaksi tein sinistä sokeria. Ohje löytyy joulublogista.


Sokeri säilyy hyvin suljetussa pussissa. Se kovettuu joutuessan kosketuksiin ilman kanssa. Tätä voi käyttää myös hyödyksi tekemällä kauniita sokeripaloja konvehti- ja jääpalamuoteilla.


Pari vuotta sitten tein Suomikakun, jonka sisältä paljastuu Suomen lippu. Suunnittelin kakun ihan itse, mistä olen yhä kovin ylpeä!


Muita aiempia itsenäisyyspäivän leivonnaisia ovat nämä Suomileivokset ja bebet.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3