keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Frost frosted cake - Super Mario OdysseyTein vasta videon poikiemme Super Mario leluista. Minulla on ollut tapana tehdä myöskin täytekakku näiden leluvideoiden yhteyteen. Meinasin jo jättää tämän tekemättä, sillä olen tehnyt niin paljon Super Mario kakkuja, mutta muutin mieleni, kun saimme uusimman Super Mario Odyssey pelin!


Peli on tosi hauska! Innostuin itsekin pitkästä aikaa pelaamaan Nintendoa. Pelissä Mario luonnollisesti lähtee pelastamaan prinsessaansa, jonka Bowser kidnappaa. Tällä kertaa Bowser aikoo järjestää häät itselleen ja Peachille ja käy rötöstelemässä eri maailmoista tavaroita häihin. Mario juoksee perässä ja korjaa Bowserin tekemiä vahinkoja. Yksi suosikkimaailmoitani on talvinen Shiveria, josta Bowser on käynyt pöllimässä ison kakun häihin. Kun näin tämän kakun, päätin heti että teen itselleni syntymäpäiväkakun tämän mukaan.


Minun kakkuni on vähän pelkistetty versio tästä, sillä tein vain pienen 15cm kakun. Kakku on kuorrutettu pelkästään kermavaahdolla, sillä moni katsojani on toivonut yksinkertaista kermakakkuohjetta.

Laskiaisesta inspiroituneena täytin kakun vadelmahillolla, mantelimassalla ja kermavaahdolla. Mantelimassan tein luonnollisestikin itse, sillä en voi sietää karvasmanteliaromia, kuten moni varmaankin jo tässä vaiheessa muistaa.


Kakkua varten kannattaa varata 7dl kermaa. Tykkään itse enemmän työstää kreemejä, mutta kermavaahdostakin saa tarvittaessa nätin pinnan kakkuun. Röyhelöpursotukset on myöskin tehty kermalla terälehtityllan avulla. Koristeeksi tein vain muutaman keltaisen sokerimassatähden, vaikka kuvan kakussa on muitakin koristuksia. Kakun päälle iskin synttärikynttilöitä. Boom! Super Mario Odyssey kakku à la Kakkumonsteri!

Jossain vaiheessa näytti että kakusta tulee todella säälittävä, mutta sain kuin sainkin loihdittua sen kasaan. Olin lopputulokseen ihan tyytyväinen, vaikka ei tätä ehkä ihan äkkiseltään Super Mario Odyssey kakuksi huomaisi... Oli hauska tehdä pitkästä aikaa pelkkä kermakakku.


🎆 🎇 🎈 🎉 🎊
 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3