tiistai 11. kesäkuuta 2019

Merenneito cupcakes



Nämä kuppikakut on tehty tiikerikakkuni ohjeella. Ohjeella tulee noin 24 kuppikakkua. Kuorrutin osan kuppikakuista vaniljakreemillä ja osan suklaakreemillä.

 Tein ohjeella kaksi pientä tiikerikakkua ja lopusta taikinasta paistoin sekä vanilja että suklaakuppikakkuja. Kuppikakkuja paistetaan 175 asteessa noin 20min. Kreemien ohjeet löytyy täältä.


Vaniljakuppikakut on koristeltu vaniljakreemillä ja nonparelleilla. Merenneidon pyrstö on muovattu muotilla sokerimassasta. Päälle suihkutin helmiäissprayta. Koristeiden kannattaa antaa kuivua kunnolla pari päivää ennen niiden tökkäämistä kreemiin. Koristeelle voi myös tehdä pienen kolon veitsellä.


Videolta löytyy kuppikakkujen koristeluohje kohdasta 3:20.

1 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3