Tämä on suolaisista piiraista yksi suosikkini.
25-27cm piirakkavuoka
Pohja:
200g margariinia
4dl vehnäjauhoja (tai gluteenitonta jauheseosta)
1,5rkl vettä
Nypi margariini ja jauhot kulhossa. Lisää vesi.
Voitele piirakkavuoka ja painele taikina vuokaan. Esipaista 200 asteessa noin 10min.
Voitele piirakkavuoka ja painele taikina vuokaan. Esipaista 200 asteessa noin 10min.
Täyte:
Pestoa
300-400g mozzarellaa
4 tomaattia
Basilikaa (mieluiten tuoretta)
Päälle:
2munaa
2dl maitoa tai ruokakermaa
pippuria
Laita pestoa ohut kerros esipaistetulle pohjalle. Leikkaa tomaatit ja juusto siivuiksi ja asettele pohjan päälle. Sekoita muna-maitoseos ja kaada päälle. Paista täytteiden kanssa 180 asteessa vielä noin 30min.
Tälläisen tein! Maku oli ihan huippu! Rakastuin ♥ kiitos taas, halit ♥
VastaaPoistaIhana kuulla! =D
VastaaPoista