maanantai 5. syyskuuta 2011

Uusi kaappi!Vihdoinkin lisää tilaa keittiöön! Meillä on vain kaksi pientä kuiva-ainekaappia (joista toinen on tynnä leivontakirjoja), pieni kattilakaappi, jonka perälle ei edes ikinä näe tai yllä ja siinä se. Jääkaapin ja pakastimen päälle onneksi jotain mahtuu, mutta ei ihan jokapäiväisiä tavaroita kehtaisi niin ylös laittaa. Onhan niitä paljon pienempiäkin keittiöitä, mutta minulle on ihan sama kuinka pieni talo on, kunhan keittiö on iso!

 Jos joku ihmettelee miksi katosta roikkuu ruusuja, niin ne on siellä kuivamassa...


Nämä leivontatarvikkeeni oli tungettu noihin kaappeihin, uunin alle ym. Halusin laittaa ne jonnekin arvoisilleen paikoille. Niitä kuitenkin niin paljon tarvitsee. Sitten sain Ikeasta tuon ihanan lasivitriinin! Sinne mahtuu myös kauneimpia astioitakin esille.


Tuommoisen valkoisen juniorituolinkin hankimme pikku-ukkelille, koska hän ei jostain syystä enää syöttötuolissa viihdy. Tuo hellan nappuloiden edessä olevan ristikon pitäisi muka olla estämässä ettei lapsi pääse nappuloihin käsiksi, mutta meidän äijä tiirikoi sen jo alle 1-vuotiaana... Kaippa tuo pikkaisen hidastaa lasta ennen kuin itse pääsee syöksymään väliin.

Asuimme tässä asunnossa 2008-2013.

5 kommenttia:

 1. Kaunis kaappi, hyvältä näyttää! Kaappien puute on kyllä rasittavaa. Meillä on nykyään melko hyvin niitä keittiössä, mutta ei siltikään tarpeeksi. :) Tai sitten hamstraan liikaa tavaraa.
  Huvitti tuo liesisuojus-juttu... :) Sulla taitaa puuhaa piisata.

  VastaaPoista
 2. Jotain tällaista tarvisin minäkin... kaapit ihan täynnä, eikä mitään uutta voi ostaa... ;D

  VastaaPoista
 3. Kiitos =)
  Joo, tuo meidän ukkeli on pikkasen vilkasta sorttia. Pahempi kuin Vaahteramäen Eemeli. Yhteenväliin piti yöksi ottaa sulakkeet hellasta pois (kiipesi pinnasängystä pois). Ja nykyisin ollaan ovista otettu yhdet osat pois, jotta ne saa jollain lusikalla lukkoon ettei äijä karkaa ulos. xD Sitä se tekis koko ajan. Mut ehkä se joku päivä vielä rauhoittuu. =)

  VastaaPoista
 4. nätti juniorituoli onko helposti kaatuva? Mistä ostit? Mummu tarvisi pienelle lapsen lalselle tollasen! Kaappisi on myös tosi kaunis tollasen ottaisin minäkin jos sopisi keittiööni,saisin vanhat kannut ja kupit pölyttymästä sinne kaappiin.

  VastaaPoista
 5. Ei tuo tuoli meidän käytössä ole kaatunut, vaikka poika on kova tolskaamaan. x) Meillä tosiaan poika tippui syöttötuolista reilun 1-vuoden iässä, kun siinä olevan pieni pöytä petti. Vaihdettiin sit tuohon eikä sen kans ole ollut ongelmia. Sanoisin, et ei kaadu helposti. Ikeasta ostettiin. Tarkempi nimi taitaa olla INGOLF Juniorituoli. =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3