Luigi-kakku



Vietimme poikamme 4v synttäreitä pari viikkoa sitten. Tein hänelle kakun hänen lempihahmostaan, Luigista. Poitsu osaa jo pelata näppärästi Super Mario Bros. pelejä, mutta tykkää myös leikkia nukkehahmoilla, joita hänelle tilattiin syntympäivälahjaksi ulkomailta. Hänellä on myös aito Luigi-asu eikä hän lähde minnekkään ilman Luigi hattuaan. Poitsu on tehnyt myös takapihallemme Marion ja Luigin temppuradan, jota hän juokseen usein läpi. Viimeisin villitys on Mario ja Luigi piirretyt, jotka tulivat taas myyntiin nettikauppoihin.


Pohjana on 20cm sokerikakkupohja. Täytteenä Geisha-mousse. Kakku on kuorrutettu suklaakreemillä ja karkkimassalla. Massaa kannattaa varata n.750g. Tarkemmin kakun kuorruttamisesta massalla voi lukea täältä.


Putki on tehty muffinssin jämistä ja tuorejuustosta.
Luigin muovaamiseen menikin tovi enkä siksi kerennyt enempää hahmoja tekemään.


Hienonsin kolme normaalikokoista muffinssia kulhossa ja lisäsin 2rkl maustamatonta tuorejuustoa sekaan. Ikään kuin cake popseja tehdessä. Laitoin massan tiiviisti leivinpaperilla vuorattuun sylinterimäiseen muottiin ja jääkaappiin pariksi tunniksi.



Onnea äidin omalle mussukalle! 💚

Kommentit

  1. Aivan ihana!!!! Meijän 5v pojan lempparipeli on kans super mario, mutta päätyi kumminkin haluamaan 5v synttäreilleen Lego ninjago kakun :D ..saas nähä, miten äiti onnistuu ;)

    Tuuhan vierailemaan myös mun blogis (jonka juuri vasta aloitin) :)

    http://kermakakkuja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos! =) Minäpä tulen vierailulle ;)

    VastaaPoista
  3. Kaunis kakku jälleen kerran. Onnittelut myös täältä synttärisankarille! :)

    VastaaPoista
  4. Hieno :D Tuo mieleen muistoja aikojen takaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3