sunnuntai 10. elokuuta 2014

Ristiäiskoristeita ja pipareitaTuttavani pyysi minua tekemään koristeita lapsenlapsensa ristiäisiin.Toiveena oli vauva ristiäismekossa, nimikyltti ja perhosia. Lisäksi toivottiin kovasti vaaleanpunaisia helmiä, joten tilasin niitä ihan tätä varten.


Vauva on tehty muotilla. Puku on sokerimassaa.
Suihkutin koristeisiin vielä helmiäissprayta.


Tyttö sai kauniin nimen ristiäisissä.


Tein lisäksi muutaman kukan matkaan. Petuniat on tehty muoteilla.


Perhosista sain napattua vain tämän yhden epätarkan kuvan. Toiveena oli nimenomaan tehdä perhosen vartalo vaaleanpunaisista helmistä. Perhosetkin on tehty muoteilla. Harvalla on hermoja kaivertaa tämmöisiä veitsellä.


Tein vielä 35kpl fantasiapipareita juhliin. Keksit on kuorrutettu pikeerillä. Tekstin tein Wiltonin sokerikuorrutteella. Valmiskuorrute on täydellistä kirjotuksiin, mutta laajojen pintojen maalaamiseen se on liian jämäkkää.

Mut arvatkaas mitä?! Nyt on ollut niin (ihanan) kuuma ja kostea ilma, et pikeerikään ei meinannut kuivua! Yleensä pikeerillä koristellut keksit kuivavat hyvinkin yön aikana, mutta nämä keksit olivat pehmeitä pinnalta vielä kaksi päivää koristelusta! Aivan outoa. Meillä on sisällä tehokas ilmalämpöpumppu, joka viilentää talon todella tehokkaasti, mutta ilmankosteuttahan se ei kyllä muuta. Minua ei tämä helle tosiaankaan haittaa (päinvastoin), mutta kakunkoristeita saattaa vähän harmittaa.. Miten ihmeessä koristeet pysyvät ehjinä jossain Australiassa?!
 Tässä päivänsankarin mummin lähettämä kuva lopullisesta kakusta.
Täytteenä oli kuulemma ollut mansikka- ja valkosuklaamousset.

 Onnea Viialle ihanasta nimestä ja onnea vielä koko perheelle!

2 kommenttia:

  1. Meillä on ollut näköjään samat hommat :) Mä tein tänään 80 varvaspiparia lapsen nimellä, vauvakoristeen ja kukkia. Mulla oli noita samoja helmiäkin kun sulla ja sama petunia-muotti, hih! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3