maanantai 10. marraskuuta 2014

Rammstein kakkuKaverini pyysi minua tekemään täytekakun miehelleen isänpäivän kunniaksi. Ensin oli puhe jostain prinsessamaisesta, sillä heillä on pieni tyttö. Mutta sitten kaverini päätyikin johonkin vähän miehekkäämpään. Mies on tietotekniikka alalla töissä ja he molemmat ovat kovia Rammstein faneja, joton logo haluttiin ehdottomasti kakkuun. Lisäksi tein pienen tyttövauvan.

Kakku on 24cm sokerikakkupohja. Täytteenä mansikkamoussea ja mansikkahilloa.
Kakku on kuorrutettu marenkikreemillä ja marsipaanilla.
 
Toiveena oli että marsipaania saisi olla paljon. Ostinkin ihan kunnon marsipaania kaupasta, joka jopa maistuu jollekin. Markettien marsipaanipötkyt eivät maistu millekään. Marsipaani on vain kovin halkeilevaa ja melko hankala kaulia paakkuisuuden takia, joten en yleensä käytä sitä kakkujen kuorrutteena.


Nopsaa väsätty tietokone ja vauveli.


Isänpäivä onnittelut vielä jälkikäteen!

2 kommenttia:

  1. Oletko mahdollisesti käyttänyt mantelimassaa kakun kuorruttamiseen? Se on ainakin omaan makuun herkullisempaa kuin marsipaani, koska sisältää enenmmän mantelia, mutta se levittyy kakkujen päälle huonosti, koska ei varsinaisesti ole tarkoitettu kauluttavaksi massaksi :)

    VastaaPoista
  2. Tämä massa taisi itseasiassa olla mantelimassaa (70% mantelia). Oli vähän hankala kaulis joo. Mut tuoksui karvasmanteliöljylle. Marsipaaninystäville hyvä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3