Nämä kuppikakut ovat kiva tarjottava juhlissa. Kuorrutteesta voi vaikka tehdä vähän makeamman, jos itse muffinissa ei ole tarpeeksi makeutta. Lasten juhliin kannattaa tehdä minimuffineja, sillä lapset syövät pieniä määriä kerralla. Nämä toimivat hyvin myös treenien jälkeen.
Muffinit passaavat vegaaneille ja keliaakikoille, mutta kuorrutteet eivät ole vegaanisia.
5kpl normaalikokoisia tai
n.20kpl minimuffineja
4rkl kaakaojauhetta
2rkl kookosjauhoa
25-30g suklaa heraproteiinijauhetta
25-30g cookies and cream heraproteiinijauhetta
2rkl steviaa
1 1/4dl kookosmaitoa/mantelimaitoa
½tl ruokasoodaa
1tl kanelia
1tl pikakahvijauhetta
Kuumenna uuni 160 asteeseen. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja jaa muffinivuokiin. Paista tavallisia muffineja noin 20min. Minimuffineille riittää 15min. Taikinasta voi tehdä myös kaksi jättimuffinia, jolloin paistoaika on n.40min.
Kuorrute 1:
200g tuorejuustoa
2rkl nutellaa (tai maapähkinävoita)
1tl kanelia
1tl pikakahvijauhetta
Sekoita kuorrutteen ainekset kulhossa sähkövatkaimella sekaisin ja laita pursotin pussiin. Pursotuksista voi lukea tarkemmin täältä.
Kuorrute 2:
200g tuorejuustoa/mascarponea tai ricotta juustoa
2rkl suklaa heraproteiinijauhetta
kanelia
pikakahvijauhetta
(steviaa)
Tämä kuorrute on sokeriton ja hieman proteiinipitoisempi kuin tuo ensimmäinen.
Juhliin tosin on ehkä kiva tehdä vähän jotain makeampaa.
Maapähkinävoi on yleensä sokeritonta, joten ensimmäisestäkin saa sokerittoman.
Kuorrutteen proteiinikuppikakuille voi tehdä myös kreikkalaisesta jogurtista ja heraproteiinijauheesta. Vegaaneille passaava kuorrute syntyy esim. kasvirasvasta ja tomusokerista.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3