lauantai 21. marraskuuta 2015

OstoksiaTässä vähän syksyn aikana hankittuja leivonta- ja sisustustarvikkeita.
 
Olin kaverini Perfect Home kutsuilla ja siellä oli kyllä kaikkea ihanaa! Juuri semmoista maalaisromanttista, josta pidän. Hyvä etten tyhjentänyt koko katalogia.


Hankin mm. oikealla olevan rahin makuuhuoneeseemme.
Vihdoinkin sain täytettyä tuon tyhjän kohdan huoneessa.
Sisälle mahtuu torkkupeitto, tyynyjä ym.


Olohuoneeseen sain vihdoin pianon. Vanha piano on niin epävireessä, ettei sitä saa enää pelastettua. Niin vähän on viime vuosina soiteltu sillä. Tämä piano on hybridi sähköpiano. Ääni ja tuntuma on ihan sama kuin akustisessa, mutta tätä ei tarvitse virittää! Aivan täydellistä. Viritys on työläs ja kallis. Ja uusissa taloissa, joissa on hyvä ilmastointi, akustinen piano ei tahdo millään pysyä vireessä. Ihana kun on saanut taas opetella uudelleen soittamaan. Soitin pianoa  ihan kunnolla 10v lapsena, mutta sitten se jäi kilpaurheilun takia. Lähinnä joululauluja on tullut soiteltua.


Vasemmalla ihania kynttilöitä. Lattekupit ovat ihan täydelliset!

 

 Näistä kulhoista pullavanukkaankin saa tarjoiltua nätisti.

Pullavanukas

250g pullaa
2,5dl kahvia
2,5dl maitoa
3 munaa
2rkl vaniljasiirappia

Leikkaa pullapitkosta siivuja ja asettele ne uunin kestävän kulhon pohjalle. Sekoita muut aineet vispiläällä keskenään ja kaada pullien päälle. Peitä foliolla ja paista 170 asteisessa uunissa 40min.Muutaman uuden tavaran hommasin vessaankin. Tuo vanhanaikainen kannu ja vati olivat vaan niin ihanat! Oikealla on meidän 2 vuotiaan käsienpesupiste. Häntä ei saa yhtään auttaa, niin pitää kaikki olla hollilla.


 Söpössä pikku ammeessa on yhtä söpöjä minihajuvesipulloja.


I'm in love.


Sitten leivontatarvikkeita. Tunnustaudun Star Wars nörtiksi. Innostuin kun bongasin ihanan nettikaupan Suomesta jossa näitä myytiin. Lisäksi löysin legomuotteja. Olen katsellut näitä amazon nettikaupasta, mutta näitä ei toimiteta Suomeen.. 


Samasta kaupasta löysin tämän silikonisen jättimuffinivuoan. Olen etsinyt tätä joka paikasta ja sitten se löytyikin Suomesta! Ihanaa! Metallisia vuokia kyllä näkyy, mutta ne ovat ihan turhia. Tämän avulla koristelukin onnistuu hyvin! Käykää tsekkaamassa Pikkuleipuri nettikauppa!

Light in the box sivuilta innostuin myös tilaamaan kaikkea, mitä en ole Suomesta löytänyt. Mm. erilaisia muotteja ja kertakäyttöisiä pursotuspusseja 100kpl. Paketti tuli Kiinasta ja päälle tuli sitten myös tullimaksut, mikä on tosi rasittavaa. Mutta kauppa itsessään on aika edullinen. Pari tuotetta vain oli rikki, mutta onneksi sain ne korjattua. En jaksanut alkaa palauttelemaan mitään Kiinaan asti.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3