lauantai 11. kesäkuuta 2016

7v synttärit Minion ja Confetti teemoillaMeidän pojan 7v kaverisynttäreille oli Minion teema.
Hiukka huonoja kuvia tuli tarjoilupöydästä, kun valaistus on niin huono. Pöytä on ikkunan edessä, jolloin on todella vaikea saada hyviä kuvia ilman salamaa. Ollaan monena vuonna pidetty Super Mario teemaisia synttäreitä vanhimmalle pojalle, mutta tänä vuonna teemaksi passasi hyvin Kätyrit.


Tämä Minion kakku on pelkkä koriste, sillä lapset eivät täytekakusta yleensä välitä. 
Kakku on sisältä styroxia, jolloin sitä voi pitää pitkään hyllyssä koristeena. Kakku on koristeltu sokerimassalla. Ohjevideo kakun koristeluun löytyy täältä.

Lisäksi tein perus mokkapaloja, sillä ne yleensä uppoavat lapsille hyvin. Lapset ovat yllättävän ranttuja leivoksien suhteen. Mokkapalatkin koristelin confeteilla.


Pistin pystyyn myös pienen jätskibaarin. Koristelin jäätelötötteröt candy meltseillä ja nonparelleilla. Tarkemmat ohjee täällä. Myös koriseeksi sai valita nonparelleja ja karkkeja ym. Bongasin verkkokaupasta hauskoja jelly belly karkkeja, jotka oli maustettu muistuttamaan eri jäätelömakuja. Mukana oli mm. minttusuklaa, suklaa, omenapiirakka, mansikkapirtelö ja syntymäpäiväkakku (birthday cake). Nuo karkit olivat ihan sairaan pahoja... Mutta lapsille kelpasivat.
Jäätelöohjeita löytyy paljon täältä.


Kinuskijäätelö on yleensä hyvin tykätty. Halusin testata kohtalaisen uutta lego-muottiani, joten muovasin lego-ukkelikoristeita sokerimassasta. Nätimpiä tulisi suklaasta, mutta sillä työstäminen vie taas vähän enemmän aikaa. Oikealla jelly belly karkkeja.


Tarjolle laitoin myös minion-karkkeja.Pikku jätkä söi sokeria suoraan purkista..


 Onnea rakkaalle!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3